Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

**Info om sajten Allt och lite till Andlighet Astrologi, horoskop, planeter m.m. Auran & chakran Behandlingsmetoder, terapier och hälsa Bilder & Foton Bytes, köpes, säljes, bortskänkes Böcker, kurser, mässor m.m. Dej vill jag fira Dikter, kåserier Drömmar Godmorgon, Goddag, Godkväll Healing Ifokus-info Konst och skapande Kristaller och stenar Lekar, humor och annat Matnyttigt Medialitet & mediumskap Meditation/avslappning Musik Mytologi, kultur och religion OT - Off Topic Presentationer och välkomsttrådar Psykometri och Intuitionsträning Tävlingar Undersökningar och omröstningar Växter, örter och blommor Änglakort, tarot och orakelkort
Godmorgon, Goddag, Godkväll

God Morgon 20 Jan

2014-01-20 08:54 #0 av: Twinflamewolf

God Morgon på er !

En till kall dag går till mötes och jag tycker det är så underbart att vara ute i kylan.Man blir både frisk och pigg så några timmars promenad står på schemat igen under dagen.

Hoppas ni sovit gott och vaknar till en skön Måndag,ha en fin dag allaBlomma


Anmäl
2014-01-20 10:16 #1 av: Wony

God morgon! Eller kanske snarare god förmiddag?

Har precis vaknat. Drömt konstigt, och känner mig inte alls i form idag. Det blir troligtvis en ganska lugn dag för min del, för energin är noll! 

Det är jättefint ute, snöar med stora fina snöflingor. Det är så fint tycker jag, hellre snö än regn och slask!

Anmäl
2014-01-20 13:01 #2 av: Twinflamewolf

Visst är det vackert med stora snöflingor,vi hade så igår och dom är så majestätiska där dom seglar ner Cool


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.