Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

**Info om sajten Allt och lite till Andlighet Astrologi, horoskop, planeter m.m. Auran & chakran Behandlingsmetoder, terapier och hälsa Bilder & Foton Bytes, köpes, säljes, bortskänkes Böcker, kurser, mässor m.m. Dej vill jag fira Dikter, kåserier Drömmar Godmorgon, Goddag, Godkväll Healing Ifokus-info Konst och skapande Kristaller och stenar Lekar, humor och annat Matnyttigt Medialitet & mediumskap Meditation/avslappning Musik Mytologi, kultur och religion OT - Off Topic Presentationer och välkomsttrådar Psykometri och Intuitionsträning Tävlingar Undersökningar och omröstningar Växter, örter och blommor Änglakort, tarot och orakelkort
Godmorgon, Goddag, Godkväll

God Morgon 12 Feb

2014-02-12 09:02 #0 av: Twinflamewolf

God Morgon Blomma

Jahapp då var det dags för en ny dag med nya möjligheter att ta till vara på.

Lite besviket tittade jag ut och det snöar nu igen,man hade väl hoppats på nu att vägarna skulle få vara bara men nehepp ner kommer snön Skrattar

Med eller utan snö så hoppas jag ni får en fin fin Onsdag Blomma


Anmäl
2014-02-12 17:12 #1 av: Wony

Och jag som gillar snö! Förut var det rena rama marsvädret. Det känns så fel, såhär i februari! Men helst av allt vill jag slippa is, för det är förrädiskt. I måndags druttade jag omkull och stukade till foten, så ingen mer is, tack!

Men bortsett från det bryr jag mig inte så fasligt mycket om vädret just nu.

Anmäl
2014-02-12 17:18 #2 av: Twinflamewolf

God Eftermiddag Wony Glad

Aj som f.. det lät inget vidare alls att dratta omkull,jo visst är det förrädiskt och många benbrott har det säkert vart en tid kan jag tro.

Var ute på en långpromenad idag och insåg hur skitigt det är nu när snön smälter och all sand dom sandat med på vägarna,dystert på nåt vis och bara nyss var det riktiga minusgrader med fantastiskt fin sol och snö landskap.

Well well vädergudarna gör lite som dom vill dom tycks det som,opålitliga med andra ord  Skrattar


Anmäl
2014-02-12 18:16 #3 av: Wony

Ja, jag är lite irriterad på mina taskiga fötter också. Jag begåvades visst med svagare fotleder än genomsnittet. 

Ja, nog är de opålitliga allt! Men snart nog är ju våren och sommaren här. Då får man passa på att njuta! Glad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.