Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

**Info om sajten Allt och lite till Andlighet Astrologi, horoskop, planeter m.m. Auran & chakran Behandlingsmetoder, terapier och hälsa Bilder & Foton Bytes, köpes, säljes, bortskänkes Böcker, kurser, mässor m.m. Dej vill jag fira Dikter, kåserier Drömmar Godmorgon, Goddag, Godkväll Healing Ifokus-info Konst och skapande Kristaller och stenar Lekar, humor och annat Matnyttigt Medialitet & mediumskap Meditation/avslappning Musik Mytologi, kultur och religion OT - Off Topic Presentationer och välkomsttrådar Psykometri och Intuitionsträning Tävlingar Undersökningar och omröstningar Växter, örter och blommor Änglakort, tarot och orakelkort
Godmorgon, Goddag, Godkväll

God Morgon 24 April

2014-04-24 08:23 #0 av: Twinflamewolf

God Morgon på er !

En strålande dag man skulle vilja vara ute och påta i trädgården i men en ond rygg och vidrig nackspärr sätter stopp för det men sätta sig och njuta av sol kan man ju i alla fall.

Vilka härliga tider vi går till mötes när allt får nytt liv igen och man kan se alla underbara energier från växternas andar.Det är så himla vackert att bara njuta och beskåda.

Önskar er alla en skön Torsdag Glad


Anmäl
2014-04-24 08:57 #1 av: Wony

Har är det varmt och soligt, och jag har en fruktansvärd träningsvärk efter att hag grävet i rabatten häromdagen. Men ska ta en lång skön promenad har jag tänkt 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.