Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

**Info om sajten Allt och lite till Andlighet Astrologi, horoskop, planeter m.m. Auran & chakran Behandlingsmetoder, terapier och hälsa Bilder & Foton Bytes, köpes, säljes, bortskänkes Böcker, kurser, mässor m.m. Dej vill jag fira Dikter, kåserier Drömmar Godmorgon, Goddag, Godkväll Healing Ifokus-info Konst och skapande Kristaller och stenar Lekar, humor och annat Matnyttigt Medialitet & mediumskap Meditation/avslappning Musik Mytologi, kultur och religion OT - Off Topic Presentationer och välkomsttrådar Psykometri och Intuitionsträning Tävlingar Undersökningar och omröstningar Växter, örter och blommor Änglakort, tarot och orakelkort
Godmorgon, Goddag, Godkväll

Trevlig Valborg

2014-04-30 07:16 #0 av: Twinflamewolf

God Morgon på er !

En ganska kylig morgon bjudes det på här men än har vi lite sol men vad det lider skulle det komma regn så det är nog många som slopar brasan i kväll kan jag tro.

Önskar er alla en underbar Valborgsmässoafton BlommaAnmäl
2014-05-01 08:07 #1 av: Wony

Här hade vi snö under dagen och hagel på eftermiddag/kväll. Inte riktigt ett härligt väder, mend et gjorde detsamma, för vi såg på film och hade det trevligt inomhus istället! 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.