Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

**Info om sajten Allt och lite till Andlighet Astrologi, horoskop, planeter m.m. Auran & chakran Behandlingsmetoder, terapier och hälsa Bilder & Foton Bytes, köpes, säljes, bortskänkes Böcker, kurser, mässor m.m. Dej vill jag fira Dikter, kåserier Drömmar Godmorgon, Goddag, Godkväll Healing Ifokus-info Konst och skapande Kristaller och stenar Lekar, humor och annat Matnyttigt Medialitet & mediumskap Meditation/avslappning Musik Mytologi, kultur och religion OT - Off Topic Presentationer och välkomsttrådar Psykometri och Intuitionsträning Tävlingar Undersökningar och omröstningar Växter, örter och blommor Änglakort, tarot och orakelkort
Godmorgon, Goddag, Godkväll

God eftermiddag 27/5

2014-05-27 16:07 #0 av: Wony

Här skiner solen efter en helg med regn, regn och mer regn!

Och visst kan man behöva en del sol efter den långa vintern. Vad tycker ni är härligast? Sol eller regn? Glad

Anmäl
2014-05-27 17:52 #1 av: strutter

Hej TS

Du bor på hemlig ort, men det har regnat där jag bor också, alltså i Dalarna. Ibland är det mysigt att kura inomhus när det regnar, men det kan vara mysigt att ta en promenad i regnet också. Uppfriskande!

Annars är det nog solen som jag föredrar. Men helst om jag får vara i skuggan och njuta av den.

Anmäl
2014-05-28 16:49 #2 av: Twinflamewolf

God eftermiddag på er en dag försent men bättre sent än aldrig heter det ju Skrattar

Fler Dalfolk i tråden hör jag och här har dagen bjudit på sol men det var ena riktiga kalla vindar som kom från älven och Siljan när jag gick ner på Noret för att handla.

Jag älskar regn,åska blixt och dunder men där håller inte många med.Sällan möter jag dom som uppskattar ett riktigt oväder men dom finns.

Önskar er en fortsatt fin dag Blomma


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.