Skriv ett nytt inlägg! Aktuellt just nu (3) Senaste inläggen

**Info om sajten Allt och lite till Andlighet Astrologi, horoskop, planeter m.m. Auran & chakran Behandlingsmetoder, terapier och hälsa Bilder & Foton Bytes, köpes, säljes, bortskänkes Böcker, kurser, mässor m.m. Dej vill jag fira Dikter, kåserier Drömmar Godmorgon, Goddag, Godkväll Healing Ifokus-info Konst och skapande Kristaller och stenar Lekar, humor och annat Matnyttigt Medialitet & mediumskap Meditation/avslappning Musik Mytologi, kultur och religion OT - Off Topic Presentationer och välkomsttrådar Psykometri och Intuitionsträning Tävlingar Undersökningar och omröstningar Växter, örter och blommor Änglakort, tarot och orakelkort
Godmorgon, Goddag, Godkväll

Trevlig Helg

2014-06-05 17:06 #0 av: Twinflamewolf

Trevlig Helg på er alla !

Nu har vi både Nationaldagen och Pingsten framför oss och lite extra ledigt för alla som sliter Måndag till Fredag.

Här har det vart en lugn dag och regnet har bjudit på sig men med uppehåll så jag fått undan lite i trädgården.

Hoppas att vi alla får en solig skön helg att njuta av Blomma


Anmäl
2014-06-06 13:11 #1 av: Wony

Det regnade och åskade igår, men nu är solen framme igen! Ska bli riktigt härligt med all helg!

Anmäl
2014-06-08 16:33 #2 av: Tarotstollan

Hade missat att det var Pingsthelg, hade bara Nationaldagen i huvudet. Här har varit mulet och regnigt men idag skiner solen och det är skönt, även om det är lite kvavt. Många har nog varit bortresta denna helgen för det har varit tyst och lugnt på området.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.