Andlighet

Min första storseans...

2010-06-06 03:15 #0 av: Anna-Helga

Ända sedan barnsben har det okända lockat mig, jag har alltid vetat att det finns något mer, vägrat tro att livet slutar bara för att man dör! Nog finns det mer än detta och jag har även alltid varit övertygad om att det är sedan, efter döden som man får all kunskap man törstar efter, svar på alla frågor man har om livet, Universum och allting!

 

I vuxen ålder har jag aldrig riktigt vågat eller hunnit med att stanna upp och ta mig tid till att titta närmare på detta med Andevärlden, Spiritualism eller annat som har med detta att göra, även om jag snuddat vid det ett flertal gånger har jag inte riktigt kommit till skott. Men så förra sommaren, år 2009, var jag på min första storseans. Det var en fantastisk upplevelse och jag ångrar inte en sekund att jag gick dit!

På seansen hade jag förmånen att mediumet riktade sig till mig. Jag visste direkt vem kontakten var, men lät mediumet jobba och ta fram specifika detaljer som gjorde mig absolut säker på att det var rätt person som kommit igenom. Det var mina äldsta barns farfar.  En högt älskad och innerligt saknad person och mina tårar rann då jag tog emot hans budskap och meddelanden. Jag visste redan att han fanns med oss och jag märkte av hans närvaro i vårt hem, högst påtagligt, så det var inget konstigt, men äntligen kunde jag få veta vad han ville säga oss!

En av sakerna farfar sa var att vi skulle se till att ha värme på övervåningen till vintern... Det var lite lustigt för vi hade inte ens en övervåning så jag skrattade lite och sa att det blir svårt, för det finns ingen... Mediumet gick tillbaka och frågade om igen vad som menades och farfar framhöll att vi skulle se till att ha värme på övervåningen. Även om jag inte förstod nu skulle jag kanske förstå senare.  Han talade även om att jag borde börja meditera och utveckla min mediala sida mer. Jag lovade att tänka på saken, men meditation har aldrig legat för mig, slappnar jag av så pass så somnar jag tvärt, jag har alltid fullt ös och kan verkligen inte koppla av i vaket tillstånd... 

Jag var nöjd med seansen och vi for hem och fortsatte med våra liv. Så satt jag vid datorn en dag och en annons fullkomligt hoppade upp i ansiktet på mig. Hus med stall uthyres. Vi skulle inte flytta, men det klart att med tre barn och det fjärde på väg vore det trevligt om det fanns rum till alla. Även om det skulle gå att lösa skulle vi få bo ganska trångt och det var svårt att organisera och ordna i vårt hus. Och nog vore det skönt att ha hästarna hemma och slippa åka iväg för att ta hand om hästarna... Så vi åkte och tittade i alla fall!

Det visade sig att det var min fd arbetskamrat som bodde i huset och hon behövde ett mindre hus, utan övervåning p.g.a sin reumatism. För detta huset hade övervåning. Tror ni det fanns några element där då? Nä, såklart inte! Allt bara föll på plats, vi bytte hus med min gamla jobbarkompis och hux flux bodde vi där vi bor idag och det är bara så rätt. Alla saker hittar sin plats och det känns verkligen som vi landat och kommit hem.

Flytten skedde 1 Oktober och vi fick vår lille son 21 Oktober, så det var en ganska märklig tid att flytta egentligen. Men jag vet att det var meningen och jag vet att Andevännerna och våra kära anhöriga på Andra Sidan hjälpt oss med detta och att det var början på min mediala resa.

 

Bilden:

Anmäl
2010-06-06 10:46 #1 av: majlar

ÅH, vilken härlig historia, det är skönt att höra när allt bara kommer på plats.

En gång i början av mitt sökande var det en som sa till mig. Vänta du bara, den dagen du dör, det är då du föds. Du kommer bli mäkta förvånad.

 

kram och tack Kyss

Anmäl
2010-06-06 11:30 #2 av: penke

sluta skriva så där,
det blir så svårt att gå omkring och sura o vara grinig då..

* *

*ah* andas jag och knycker lätt med ena axeln med ett leende !

*kramen*

penke 

Anmäl
2010-06-06 11:53 #3 av: Pagan

Underbart Anna-Helga. När alla pusselbitar faller på plats så förstår man hur universums lagar fungerarSkrattande

Anmäl
2010-06-06 13:16 #4 av: AnnL

Härlig läsning Anna-Helga. Och allt faller på plats förr eller senare. Kyss

Jag styr själv mitt liv med mina tankar o känslor.

 

Anmäl
2010-06-06 15:19 #5 av: Anna-Helga

Tack snälla ni för er härliga respons! Ja, det är verkligen mäktigt, att jag nu vet varför allt varit som det varit för att det skulle bli som det blivit liksom... Skrattande

Anmäl
2010-06-06 17:39 #6 av: nillanb

Vilken fantastisk hisstoria du berättar visst kan man få hjälp att se det som ännu inte skett Kyss Kram

Anmäl
2010-06-06 17:57 #7 av: [Vintersaga]

Härlig historia! Skrattande

Här snackar vi om bra mediumskap - när man inte bara berättar personliga egenskaper om en från andevärlden, utan de berättar om en nära framtid som de ser men som man själv inte har en susning om! Kan det bli bättre bevis på ett intelligent liv efter detta?

Tur att du tog till dig råden Anna - idag skiner du ju som en sol :-)

Kram Rickard

"Det jag fokuserar på växer i styrka!"

Anmäl
2010-06-06 18:12 #8 av: stina63

Underbar historia A-H. Känner igen mej så väl i de du berättar om. Men min sak var att jag var på min första sittning med En Engelsk dam. Sen öppnades dörrarna för mej en efter en.

Känns så härligt att veta att sina är med sig efter livet. För jag har aldrig accepterat att det inte finns ett liv efter detta sen barnsben.

Kramis Kyss

Anmäl
2010-06-06 19:54 #9 av: Toyan

 

Tack Anna-Helga!Glad

Visst är det underbart när man får meddelanden från dom som gått före till andevärlden.

#8 Precis som stina så förstod jag som barn att det finns ngt mer än detta livet och detta att det finns människor som kan få kontakt med andevärlden har alltid fascinerat mig.

Har haft egna upplevelser och kontakter och lärt mig att vara mer lyhörd, för andevärlden kan ju kontakta oss på så olika sätt.

Kram på digKyss

 

Anmäl
2010-06-07 01:24 #10 av: [Jeremina]

Vad roligt att läsa A-H att det var så givande och att det sedan visade sig stämma. Flört

Anmäl
2010-06-07 08:49 #11 av: chik

A-H. Tack för att jag fick läsa...O vist är Universum med oss. gäller bara o förstå vad som menas i bland....

 

Viskar...Har du värme på övervåningen???

Lena.P är jag i verkliga livet.

Anmäl
2010-06-07 14:22 #12 av: Soffe

Härlig berättelse A-H :-) Jag är oxå född 21/10, fast ett annat årtal förståss :-)

Kram!

Anmäl
2010-06-07 15:27 #13 av: Anna-Helga

Ricke: Mmm jag vet, därför gillar jag inte att man snackar ner Bullbakarn... Flört Jag gillar honom skarpt! Skiner som en sol... Ja, det är kanske så... Tungan ute Men nu får jag ju hjälp att utvecklas också, det betyder massor ska du veta, tack! Kyss

Soffe: Ha där ser man! Han missade sin storasysters födelsedag med en timme och en kvart... Cool Hon föddes 2007 20 Oktober hon... Flört

Tack alla för er fina feedback!! Kyss

Anmäl
2010-06-07 17:28 #14 av: JILE

Härlig berättelse..och när du fick ett svar på övervåningen också.Flört

jag fick ett tips på en sittning att vi skulle ev ha en liten läcka där tre rör går ihop , men vi vet inte var det ska vara och det är inte kul att fått svar på ännu....hm...storläcka snart kanske.

Kram

Anmäl
2010-06-08 02:38 #15 av: Tuva-Lena

Underbar berättelse Anna-Helga! Och jag förstår din entusiasm - är det inte fantastiskt?! Vi är några stycken här inne som har tagit steget fullt ut och gått en kurs tillsammans, så vi känner väl igen oss. Eller hur Stina-fina..? Flört

 

"Att många tycker samma, betyder inte att dom har rätt.."

 

Anmäl
2010-06-08 10:26 #16 av: Anna-Helga

#15 Ja numera går jag en studiecirkel hos Vnitersaga, den berättelsen är under arbete... Tungan ute

Kram!

Anmäl
2010-08-06 19:46 #17 av: AnnaUlrika

Var på min första seans i början av våren. Visste inte om jag trodde...eller inte. Gick så att säga dit helt utan förväntningar. En äldre dam sökte kontakt med någon i gruppen, vilket så småningon visade sig vara mej. Det var min älskade mormor! Min enda supporter i livet. Och det var när Damen visade upp sin blåa folkvagnsbubbla som jag förstod.. Det kan bara vara hon!! Damen blev "yngre" när hon visade sin bil, och väldigt stolt. Till saken hör att mormor tog sitt körkort i 50årsåldern, och bilen var hennes allt. Nästan..

Hennes budskap var att jag skulle knyta ihop säcken och gå vidare..???? Hon visade bilder på staket, som hon hoppade över. Det hela var otroligt starkt. Tårar trillade såklart. Hela tiden var jag noga med att inte ge några ledande svar. Som jag skrev; jag ville ju veta om jag "trodde" eller ej.

Efter denna händelse har min värld vänts upp å ner; min mamma gick hastigt o oväntat bort i maj. Men jag har tagit mej igenom detta med en otroligt kraft. Sliten såklart. Men starkare än någonsin, känner jag mej. Hoppas och tror att min mormor är med vid min sida...

Ja...vad ska man tro egentligen?

Anmäl
2010-08-06 20:18 #18 av: stina63

Tack Annaulrika för du delade med dig av din seansupplevelse. Visst känns det lite konstigt när man får reda på saker som stämmer.
Nog är din mormor sidan om dej ger dig styrka.,

Glad

Anmäl
2010-08-07 14:40 #19 av: Jane-Lyzell

Inne o kikade hos er - härlig tråd och bra bevis på vad sittningar/seanser är till för!

Kram Jane

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2010-08-07 15:00 #20 av: stina63

Hej Jane Så skoj du hälsar på oss. VälkommenGlad

Anmäl
2010-08-08 20:30 #21 av: Jane-Lyzell

Skrattande Lite lugnare här inne:-)))

Sajtvärd på spiritualism.ifokus.  Min hemsida  www.lyztran.com   "Jag Är"

 

Anmäl
2010-08-08 20:45 #22 av: stina63

Här är lite lugnare. Kan hämta ny kraft till insidan om enSkrattande

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.