Kristaller och Stenar

Boktips - Kristaller & Stenar

2009-01-29 10:36 #0 av: LottaU

Här är en del av de böcker som finns om Kristaller och Stenar...

 Det finns ett fåtal till böcker på svenska. Men på engelska så finns det ännu fler!

Men här kommer en av de kristallböcker som finns!

 

 

58533_m.jpg

Kristallernas kraft

idag och genom tiderna

Av Eason Cassandra

Kristallkraft är en unik handledning till fler än 300 av de mest populära kristallerna från hela världen. Boken är späckad med de myter och legender som har gjort kristaller så uppskattade under tusentals år, och beskriver hur du kan använda de olika kristallerna hemma och på jobbet för att göra ditt vardagsliv enklare och mer tillfredsställande.
Du hittar beskrivningar om hur du kan använda de individuella kristallerna för healing och andlig och psykisk utveckling, samt en redogörelse för varje kristalls unika egenskaper, så att du kan avgöra vilka kristaller som passar just dig bäst. Dessutom innehåller boken avsnitt om hur du skapar din egen speciella kristallsamling, hur du arbetar med pendlar och en utförlig beskrivning om hur du använder en kristallkula, väljer födelsestenar och zodiakstenar samt hur du kan hela dig själv, dina vänner, familjemedlemmar och husdjur.
Kristallkraft är en lättillgänglig bok som är fylld av uråldrig visdom från det forna Egypten, Grekland och Romarriket, vikingarnas Skandinavien, Afrika, Australien och Amerikas indianer. Deras kunskaper kan hjälpa oss att leva lyckligare och mer harmoniskt i dagens hektiska värld.
Boken innehåller även allt du behöver veta om att använda kristallkulor till att se framtiden med.

 

72721_m.jpg

Kristallernas förunderliga värld

Av Lone Hertz

Kristallernas förunderliga värld är en uppslagsbok som behandlar mer än 300 olika stenar och kristaller - sten för sten.

  • Hur ser de ut?
  • Vilket energier kännetecknar dem?
  • På vilket sätt kan de hjälp oss - fysiskt, psykiskt och andligt?
  • Hur utnyttjar man deras helande och utvecklande krafter?
  • Hur sköter man dem?

Boken är skriven av Lone Hertz, clairvoyant medium, numerolog och kristallhealer, med många års erfarenhet från såväl praktisk övning som omfattande kurs- och föredragsverksamhet. Stenarna presenteras i alla sin skönhet i vackra precisa fyrfärgsfoton av Fintan Damgaard.

 

75242_m.jpg

Stenar, Kristaller, Mineraler och deras magiska kraft

Av Marie Nilsson

Boken som är som en juvel. Boken som kan sprida ljus i din tillvaro.

Boken innehåller färgbilder och beskrivningar på över 700 stenar, kristaller och mineraler och av deras magiska energikraft.Denna bok är ett fantastiskt uppslagsverk som är mycket intressant och användbar för dig som använder dig av deras energier i din yrkesutövning lika väl som helt privat.Den är även spännande och intressant för dig som är allmänt intresserad av stenar, kristaller och mineraler.Där beskrivs hur stenar, kristaller och mineraler påverkar dig emotionellt, mentalt, andligt mer mera. Där finns även information om hur du väljer, använder, rengör stenarna och kristallerna, om chakra och energikroppar samt tabeller med födelsestenar

 

44953_m.jpg

 

Kristallnyckeln

Av Jette Holm

Kristallnyckeln är den enda boken i sitt slag. Vare sig du är nybörjare, professionell kristallterapeut eller bara stenälskare så kommer du att upptäcka vilken fantastisk nytta man kan ha av denna lilla enkla bok. Boken innehåller de flesta kristaller, mineraler och ädelstenar som finns på den Skandinaviska marknaden idag. Del ett innehåller en alfabetisk översikt över samtliga stenars verksamhetsområde och förmåga - både fysikt, psykiskt och andligt. Boken tar dessutom upp vilka chakran som stenarna eventuellt relaterar till, vilka stenar som är bra att kombinera och affirmationer att använda vid kristallhealing och terapi. Del två innehåller ett behändigt register där läsaren snabbt hittar den rätta stenen för varje tillfälle som t ex bröllop, examen, sömnsvårigheter mm. Denna andra reviderade och utökade upplagan innehåller ca 500 stenar och kristaller..

 

13773_m.jpg

Kristaller, meditation och healing

Av Vanya Pernilla Mårtens

Under flera år har Mårtens studerat och arbetat med kristaller och kristallhealing. I den här boken delar hon med sig av sin rika erfarenhet och ger en initierad inblick i kristallernas spännande värld. Boken innehåller noggranna beskrivningar av våra vanligaste stenar och kristaller och råd för kristallhealing och -meditation, m.m.

 

49003_m.jpg

 

Kristallmagi för dagens kvinnor

Av Cassandra Eason

Med den här populära variationen av runmagi kanaliserar du din egen inre magi genom kristallernas andliga krafter.
Fruset ljus... begravd eld... Folk har känt till kristallernas speciella krafter ända sedan babylonierna använde blodstenar för att förutsäga framtiden.
I den här boken visar Cassandra Eason hur kristallerna kan återställa harmonin i kropp och själ och hjälpa kvinnor att fatta riktiga beslut i det förvirrande utbud som finns i dagens samhälle.
Gyllene citriner visar att det är dags att du säger vad du verkligen tycker. Rosa korall föreslår en försoning. Akvamarin & kvarts är en kombination som pekar på en helt ny start här i livet.
Du har glädje av att samla dessa underbart skiftande kristaller på alla möjliga ställen, allt från stränder till loppmarknader. Lär känna deras individuella färger, energier och innebörder och utforska deras astrala länkar.
Genom att spontant kasta ut kristaller på en tygduk kommer du i kontakt med din egen naturliga intuition och visdom.

 

68373_m.jpg

 

Den urgamla hemligheten om häxornas magiska stenar

Av Cassandra Eason

En bok ingen häxa kan vara utan!! Än idag blir vissa djupt oroade av ordet häxa, trots att vi lever i ett samhälle med grundlagsstadgad uttrycksfrihet. Modern häxkraft handlar om att hylla livet och naturen som anses vara helig. Dagens häxor kan vara kristna, buddhister, pagans eller tillhöra någon av ett dussintal andra religioner.
De flesta häxor kallas sig inte ens för häxor när de går till kontoret, banken, mataffären eller kör ungarna till skolan. De ger sig helt enkelt tid att arbeta antingen på ett speciellt ställe inomhus eller utomhus för att få kontakt med den naturliga världens krafter, med blommor, träd, örter, djur och fåglar, solen, månen, vinden och vädret.
Denna bok ger dig kunskapen om ett av häxans viktigaste redskap, häxstenarna och visar dig hur de kan hjälpa dig i ditt liv, både när det gäller att fatta beslut eller om du så vill i ritualer som sätter dig i förbindelse med dina inneboende krafter som kan uträtta mycket gott.
Detta är Cassandra Eason, en av världens bästa vita häxors, eget privata system och du är välkommen att ta del av hennes tradition. Boken lär dig att tillverka och använda dina egna magiska stenar så att du också kan ta del av naturens fantastiska krafter till att skapa dig den framtid du vill ha!

 

 

Anmäl
2009-01-29 10:40 #1 av: LottaU

Om ni har några fler tips om Kristallböcker, så lägg gärna till dom!

 

Vilken Kristallbok har ni?

Vilken bok kan ni rekommendera?

 

Anmäl
2009-01-29 18:44 #2 av: GudinnanLilith

Jag har "kristallernas förunderliga värld" och där är fina stenfoton , jag tycker om den...sedan har jag "kristaller,meditation och healing" gillar den med...kan varmt rekommendera bägge faktiskt...

Anmäl
2009-01-29 21:15 #3 av: Soffe

Tackar för tipsen :-)

Anmäl
2009-01-30 16:10 #4 av: evrekaw

Gillar överlag allt Cassandra Eason skrivit - enkelt, konkret bra tips på hur man kan göra osv. Hon har skrivit om det mesta man kan önska inom new-age genren...

Anmäl
2009-01-31 00:28 #5 av: LottaU

Jag har alltid tyckt bäst om Kristallnyckeln, men det är synd att det inte finns några bilder på stenarna.

Jag tycker även om den nya stora boken Stenar, Kristaller, Mineraler och deras magiska kraft. Det är oftast den jag använder mig av nu i alla fall när jag är hemma. Fördelen med den boken är att där står det både på engelska och svenska. Kan vara bra att veta båda namnen när man söker efter någon speciell sten m.m.

Annars blir det Kristallnycken och Kristallernas förunderliga värld.

Anmäl
2009-01-31 21:39 #6 av: Criilona

Hej! Jag håller med Lotta,Jag gillar Maries bok om stenar kristaller och mineraler.Den är lite större i storlek ,så jag låter min bok ligga framme hela tiden.det är vackra blider.Men det är ju klart jag skulle ju nte sälja något jag inte själv gillarFlört.

 

Kram och ljus Catarina

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.