Annons:
Etikettandlighet
Läst 18514 ggr
LottaU
2/22/07, 12:01 AM

Guider & Skyddsänglar!

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Guider, Skyddsänglar, Hjälpare m.m. Vilka är dom? Hur tar man kontakt med dom? Vad kan dom göra för oss?

  

Det är många som ställer dessa frågor till mig och det är jag tacksam för. Att få dela med sig av sina kunskaper till andra!

Många är så skeptiska mot detta att det finns Guider, Skyddsänglar m.m.

Det som är lite konstigt, är att om det har varit t ex. en bilolycka och de som var med om olyckan klarade sig jättebra från skador, sä säger väldigt många "Dom måste ha haft Änglavakt".

Då börjar man fundera varför människor tror på Skyddsänglar i dessa ögonblick, men inte annars. Jag tror att det mycket handlar om rädslor, för det finns inget att "ta på", utan allt ligger löst i luften och inga bevis finns. För det är nog bevis som vi vill ha!

Min egen uppfattning är att alla människor har Guider omkring sig.
Det kanske är svårt att tro det  eftersom man kan råka ut för mycket som är tråkigt i livet. Men Guiderna har inte den möjligheten att kunna hjälpa till på alla sätt. Dom finns omkring oss och försöker hjälpa oss att hitta en rätt lösning på problemet man har. Dom hjälper oss hela tiden i kärlekens tecken. Man kan aldrig få hjälp att göra någon annan människa illa.

 

Relaterade länkar

Av: Frejas

Datum för publicering

  • 2007-02-21

**Hur många Guider har varje människa?
**Jag tror att varje människa har minst 3 stycken, och olika Guider för olika ändamål  Jag tror att man även byter Guider under sin livstid här på Jorden!

**Var finns dom?
**Guiderna finns omkring dig, kanske inte hela tiden, utan när du behöver dom. Guiderna kan vara på olika platser runt omkring dig, som bakom, framför, höger eller vänster sida och även ovanför dig. Ofta beror det på hur mycket beskydd du behöver. Det beror på hur stark man är själv.

**Hur får man kontakt med sina Guider?
**Det kan ta sin tid. Man får inte kontakt förrän man är redo och det är inget du bestämmer själv, utan det bestämmer Guiderna, när det är dags.
Vissa får aldrig någon kontakt. Man får försöka att se något tecken att dom finns och tänka efter om man har fått någon hjälp av dom.
Be om hjälp när du behöver det så hjälper dom till med det dom kan göra. Försök att tala till dom och försök att se om du får något gensvar på något sätt. till slut kanske du till och med kan se och/eller prata med dina Guider. Men det tar tid, man måste vara tålmodig.
Man kan känna ibland att det finns någon mer i rummet, man känner att man inte är ensam. Du kan även få svar på dina frågor genom dina drömmar. Guiderna kan ta kontakt på det viset.

**Tips på hur man kan göra för att få kontakt, kommer i en senare artikel!
**

**Vad kan dina Guider hjälp dig med?
**Dina Guider kan hjälpa till med det mesta, men man kanske inte ser att man får hjälp förrän efteråt när problemet är löst!

Om man ber om t ex. pengar, så oftast det första man tänker är att, nu får jag pengar på Posten. Men så är det nog inte alla gånger. Man kan få hjälp på andra sätt, som att man kanske får en utgift mindre denna månad och på det sättet får man hjälpen.

Be om hjälp, så får du hjälp, men kanske inte på det sättet som du tror!

Tänk på att INTE be om hjälp att göra någon illa eller kanske be om hjälp för att kunna köpa den dyra bilen. Det är inte därför du har Guider omkring dig, utan för din överlevnads skull. Allt handlar om Kärlek och Ljus. Omtanke till sig själv och andra människor!

Tänk på att du ska tacka för hjälpen du får.

**Att tänka på:
**En Guide förmedlar bara budskap, kärlek och glädje!
En Guide förmedlar aldrig elaka saker eller är otrevlig. Skrämmer dig aldrig.

Om du känner att Guiden är elak m.m., så är det ingen Guide du har kontakt med, utan någon ofrivillig Ande istället. Dom gillar att jäklas med en. Då rekommenderar jag att du ber den gå omedelbart och EJ komma tillbaka. Det är du som bestämmer och ingen annan.


Hoppas att ni har fått en trevlig läsning!

Ett smakprov på del 2!

Kanaliseringar
Möte med Guider
En Guide spelar Kyodai
Mer om hur man tar kontakt med Guider m.m.


Må så gott

Lotta "Värd på Insidan"

Annons:
mandymoo
2/22/07, 11:43 PM
#1

Jätte bra - ser fram emot fortsättningen *ler*

Rrushe
2/22/07, 11:58 PM
#2

Mycket intressant läsning och  jätte vackra bilder. Tror fatiskt på att vi har skyddsänglar  som vakar över oss. För ett par år sedan  skjutsade jag min man till flygplatsen här i Skellefteå (det var tidigt på morgonen) och det var mycket halt på vägarna. När jag lämnat av honom på flygplatsen och skulle åka hem så fick jag sladd efter ett tag ochbilen for över på andra sidan vägen. Hade det kommit en mötande bil då så hade det med stor/största sannolikhet blivit en krock. Det var bara att frikoppla och styra bilen på rätt sida av vägen igen. Körde hem med hjärtat i halsgropen och rädslan kom ganska snabbt och satt i ett bra tag, även då jag kom hem. Jag är helt övertygad om att jag hade skyddsängel/änglar med mig.

ikna
2/23/07, 2:06 PM
#3

Jag tror också att vi har skyddsänglar och/eller guider! Skulle gärna vilja ha kontakt, men är väl inte redo än!

LottaU
2/23/07, 2:10 PM
#4

# I nästa artikel så kommer jag att skriva mer om hur man kontaktar sina guide/guider.

Jag tror säkert att du redan har haft kontakt, men kanske inte tänkt på det. Oftast tror man att det ska vara på något speciellt sätt, men det är enklare än man tror!

Må så gott

Lotta "Värd på Insidan"

kajanus
2/23/07, 2:26 PM
#5

när kommer nästa del? det var jätte spännande läsning, har lagt ut en tråd på "häxor" där jag just frågar om hur man kommer i kontakt med dessa varelser.Har börjat höra o se skaer frmaförallt känna saker, därför söker jag info om allt sånt här, kram sanna

etteko
2/23/07, 5:59 PM
#6

Jättespännande läsning. Själv tror jag inte tiktigt på att våra guider/skyddsänglar lämnar oss och nya kommer. Visst tror jag att några kommer och går efter vad vi behöver just då men jag tror också de finns de som stannar hela livet. Jag hoppas det i alla fall!

Annons:
[Caroline92]
2/23/07, 6:23 PM
#7

Jätteintressant läsning, Å jättefina bilder =) Väntar med spänning på fortsättningen :D

Celia
2/24/07, 12:36 AM
#8

Så fint med denna artikel :)

lightworker
2/24/07, 12:04 PM
#9

Tack Frejas. Vilken underbar artikel. Det är tryggt att veta att man har skyddsänglar brevid sig och guider som följer mig på livets väg. Jag har alltid trott på änglar och min guid har jag sett, mycket stark upplevelse var det första gången.

bubbelbubbel
2/24/07, 3:19 PM
#10

ooh, så roligt att det kommer in mer av denna varan, jag hade ju en tråd för nått tag sen som handlade om mina guider :)

Sussi
2/25/07, 12:19 AM
#11

En fråga. Vartifrån kommer dessa guider?

Tror själv inte på guider men nog änglar. Vet att jag har en personlig skyddsängel. Ser att i artikeln är guider och skyddsänglar samma sak eller?

Anett
2/25/07, 1:26 PM
#12

Var hos ett medie för en massa år sedan och hon sa…lite smått chockad…att jag hade 92 andar runt mig som följeslagare. Hon sa att hon aldrig varit med om detta förut och att hon fick uppleva något alledels speciellt.

Jag svarade att…är det inte svårt att höra vad alla olika säger då? Hon log och sa att de talar som EN!

På sajten Övernaturligt finns det mer om dessa intressanta ämnen, och på häxor som sas tidigare. Kul att det finns på olika ställen, få höra olika människors erfarenheter och synpunkter.

Ser fram emot fortsättningen här!! Underbara bilder!!

ElStar
3/14/07, 3:13 PM
#13

En underbar artikel

Annons:
LottaU
4/8/07, 9:27 PM
#14

Putt…

Snart kommer del 3!

Må så gott

Lotta "Värd på Insidan"

Lindbygarden
8/16/07, 11:31 PM
#15

mycket intressant… tänk vad spännande att få kontakt!

LottaU
12/26/07, 11:34 PM
#16

putt

Må så gott

Lotta "Värd på Insidan"

Upp till toppen
Annons: