2007-03-28 22:57 #0 av: LottaU

Tillbaka till tidigare liv och tidigare i detta liv! Varför är det bra att göra en Regression m.m.

Den här artikeln är början på flera artiklar om Regression. Något som ligger mig varmt om hjärtat!

I den första artiklen, så kommer jag skriva något som jag fick till mig för något år sen!

Mycket möjligt kommer något liknande stå i en bok som kommer ut, kanske till hösten.

Har en vän som jag har haft ett tidigare liv med och inte bara ett, utan flera liv. Detta fick jag till mig, som jag överlämnade till honom och han hade oxå fått fram detta och att vi hade varit syskon, just i detta liv.

Det är helt fantastiskt att göra lite djupdykningar i tidigare liv!

 

Till hösten kommer jag nog spela in en skiva med en lite enklare variant av en regression!

Jag har ju tidigare gett ut min skiva - Möte med din Andliga Vägledare! En härlig meditation som är på 40 minuter.

Texten har jag skrivit och så är det jag som vägleder meditationen. Musiken har en jätteduktig musiker gjort speciellt för denna meditation!

-------------------

Annars ser jag Regression som en behandlingsform. Kan hjälpa till med så mycket, som fobier, rädslor m.m.

Kommer skriva mer om detta i nästa artikel!

Läs och kommentera om ni vill Glad

 

Det är lite osammanhängande i början och kanske inte så trevligt!

-----------------------------

För att inte kunna tala

(Jag tror att man dör...)

 

Med munnen eller två fingrar genom att samtidigt skrika ut en "ramsa" av något slag. Känns som en förbannelse.

Sticker ner fingrarna runt struphuvudet och gör några rörelser och sen drar han ut struphuvudet med ett ryck.

Man kan även använda tänderna

När man har bitit ut struphuvudet så har man kvar den i munnen och gör någon slags "dans"

Det verkar handla om svek, förtal eller liknande.

Makt, ära, girighet...

Jag får till mig ordet cromg... någonting. Kallades inte vita så???

 

-----------------

Har nu målat en "indiantjej" och hon är vit, men ändå indian. Någon som dom har tagit till sig. Hon verkar må bra och njuta av livets andligheter. Men hon är själv, hon känner sig själv. Men samtidigt njuter hon av livet. Hon hade det mycket jobbigt innan hon kom hit som liten flicka vid tolvårs-åldern. Hennes mor och far var fattiga och bodde nere på prärien i ett gammalt hus om man nu kunde kalla det för ett hus. Min far var svårt alkoholiserad och min mor var sjuk i hjärtat.

Vi var så fattiga, min far var bäverjägare tills det inte fungerade längre pga allt han drack. Han tappade tänderna och när han skrattade så såg man en mun med trasiga tänder, bruna, gula, usch dom var vidriga.

Ju längre tiden gick så blev det värre och värre. Pengarna tog slut och maten sinade. Mor bara låg i sängen och var så matt, så hon knappt kunde prata. Hon yrade mera och man förstod inte vad hon sa eller ville säga.

Min far var i stort behov av pengar, men det var inte så mycket till mat, utan mer för alkoholens skull.

Två indianer kom ridande ner till vårt hus, mäktiga på deras hästar!

De ville handla av oss, de brukar göra det, byteshandel med just bäver, när jakten hade gått dåligt för dom. För min far var eller hade varit en duktig bäverjägare.

 

Eftersom min far inte hade något att erbjuda, så erbjöd han dom mig istället, allt för att han skulle få alkohol. I byte fick en fin bäversvans. Han tvekade ett tag och sen bestämde han sig, så han gjorde bytet med mig mot en bäversvans. Den kunde han sälja eller byta till sig alkohol för!

 

Jag sa inte så mycket, förstod inte riktigt vad som hände. Ena indianen steg ner från hästen, tog tag i mig och kastade upp mig på hästen och sen steg han upp själv.

Vi red iväg på prärien och uppför bergen.

 

Indianen som jag satt bakom, var ganska bred i bringan, jag höll fast där, så jag inte skulle trilla av hästen. Han hår flög rakt i ansiktet på mig. Håret var kraftigt tjockt och svart. Det var några fjädrar som hängde i håret. Han var målad på kroppen, inte hela kroppen, men han hade något vitt på armarna, sen var det som han hade en örn på sig. Jag vet inte vad det var, men kanske det var en örn målad på kroppen. Jag kommer inte ihåg.

Indianen var helt tyst, sa inget till mig på hela vägen. Han uttalade några ord till den andra indianen, men jag tyckte det lät mest som ljud, förstod inte vad dom sa!

 

Resan var lång och jag fick ont i kroppen, hästen skumpade fram. Ibland gick det fort och ibland så gick det väldigt sakta, just uppför backar.

Tänkte många gånger att hästarna är nog trötta och behöver nog dricka. Jag var ju också törstig, men kände att jag inte kunde säga det till indianen som jag satt bakom.

 

Indianen hette Terence den Vilda, en son till hövdingen i stammen, Crawk. Den andra indianen var en kusin till Terence. Det var nog lite inavel i den stammen, den låg en lång bit från andra stammar och de var väldigt skygga och osociala, förutom till deras egen stam. Blev mycket kusiner som gifte sig och fick barn. Indianerna var ett duktigt folk, de vävde mycket färggranna mönster, på filtar m.m.

 

När vi kom till lägret, så stannade alla upp och stirrade misstänksamt på mig. De började prata på ett språk som jag inte förstod. De verkade upprörda på något sätt.

 

En gammal kvinna, liten till växten, med breda kindkotor och svart uppsatt år i en stram knut, sprang fram till mig. Hon tog tag i mig och drog i väg med mig släpandes efter henne. Hon verkade upprörd på något sätt. Jag kände mig väldigt liten och fick som en förlamande skräck över mig, vad ska nu ske.

 

Den gamla kvinnan slet av mig mina kläder, allt jag hade på mig. Jag kröp ihop för att skyla min kropp och jag frös, frös av skräck och kyla, för vinden var kall denna kväll.

Hon värmde vatten i en kittel och hällde över vattnet i någon slags kruka. Där fick jag ställa mig. Hon skrubbade mig från topp till tå, så jag kände mig alldeles "fläken" över hela kroppen. Det sved och ömmade lite på kroppen. Mitt hår skurade hon noga, när hon var klar, så fick jag äntligen stiga ur krukan!

 

Hon hämtade ett bylte m. kläder från ett tält. Slängde dom på marken och skrek och pekade på dom, nu skulle jag klä mig i dessa kläder.

Det var en vacker klänning i något slags skinn, sen ett par skor som var mjuka runt omkring också av något skinn. Några underkläder fick jag inte. Hon tog upp mina gamla kläder och gick fram till elden och kastade kläderna på elden. Det sprakade till när kläderna brann upp. Indiankvinna utförde något klagolåt och dans. Hon hoppade runt elden och viftade. Såg verkligen konstig ut, trodde att hon hade fått löss eller något.

 

Sen lämnade hon mig, jag satte mig på en stock och bara såg mig omkring. Det var en del tält omkring mig där jag satt, men inte så många, kanske sju åtta stycken. En bit ifrån mig såg tältet annorlnda ut, det var färggrannt och det var en massa fjäderbonader på tältet. Man såg att det rykte från öppningen i tältet. Det luktade någon stickande lukt, kändes som enbär. Men när jag hade suttit där ett tag så började jag bli yr av all rök som kom ur tältet.

Jag reste mig upp och gick fram till en eld där den gamla kvinnan satt. Genast kom en yngre indian springande mot mig, tog tag i mig och drog ner mig på marken genom att dra mitt hår. Han satte sig grensle över mig och hade något i handen, men jag såg inte vad det var. Jag skrek av rena förskräckelsen, jag var så rädd. Då kom den gamla kvinna springande och skrek på sitt språk till indianen och slet bort honom från mig.

Jag kände mig så ensam och rädd, vad skulle nu hända. Jag reste mig upp och den gamla kvinna tog tag i mig och förde mig bort från elden. Hon tog mig till ett tält, som stod lite längre bort från de andra tälten. Vi gick in i tältet, lukten som slog mot mig luktade något som jag inte var van vid, vet inte vad det är som luktar.

Hon visade att jag skulle sätta mig på en filt bredvid elden som var i mitten. Jag kurade ihop mig och jag kände tårarna började rinna på mig.

Kvinnan talade till mig jag förstod inte vad hon sa.

Hon kom fram till mig och lät mig ligga i hennes knä med mitt huvud. Hon sjöng något för mig och vaggade mig fram och tillbaka. Det var så rofyllt så jag somnade in. Jag vaknade till när kvinnan la en filt över mig, sen somnade jag igen.

 

Detta är en berättelse som jag egentligen inte vet vad det ska bli av. Men jag skriver så länge som jag får något till mig, så man får se vad det slutar!

 ------------------------

Jag hade glömt helt och hållet att jag hade den här nerskriven. Nu börjar minnet komma tillbaka mer och mer.  Tyvärr så har jag inte skrivit ner något mer om detta. Men mycket möjligt så kanske det kommer. Det börjar "ploppa" upp vad som mer hände!

 //Lotta

Regressionsterapeut & Medium

Relaterade länkar

 

Av: Frejas

Datum för publicering

  • 2007-03-28