Övrigt

Våga

2012-02-22 04:33 #0 av: walkinbeauti

Varje dag möter vi människor som vill göra om oss och speciellt som andliga så vill man vi ska passa in i samhällets fyrkant där man med makt kan ta över våra liv.Man vill styra vårt skepp i en riktning som för oss inte alls fungerar,man vill ta ifrån oss vår tro och skapa oro i våra liv.

Det har blivit mode i att försöka skrämma oss andliga till tystnad,det pågår en häxjakt som det var förr i tiden när man brände häxor på bål för deras tro. På den tiden var det den Kristna kyrkan som ville få bort alla som tror på ett annorlunda sätt än dom ,idag möter vi icke troende som vill rasera allt vi har byggt upp i trygghet med vår tro.

Vi ska enligt dessa förintas och med en icke troende värld ska enligt dessa bli en mycket bättre värld. Vi blir förföljda vi blir förlöjligad,vi anklagas för diverse sjukdomar och man förnedrar oss som personer.

Vi ska låsas in,vi ska förbjudas och anpassa oss till ett samhälle där enbart makt och normer styr.Vi ska tystas och förintas från jordens yta för då får vi en bättre värld en värld utan tro utan trygghet i våra egna erfarenheter och upplevelser.

Vi ska anpassas vi ska stympas,vi ska paceras i fack vi ska helt enkelt bort så denna nybildade maktelit kan ta över världen och göra den otrygg och osäker.

Denna häxjakt skadar så oerhört många i sin väg,man blir torterad med ord och förnedring.Man ska glatt bara stå och se på medan andra raserar hela ens värld.Man använder ordets makt,man missbrukar människans rättighet att välja själv var hon står och tror.

Målet är att förgöra troende grupper oavsett vilken tro eller religion man tillhör.Man kör fula spel,man smyger sig in med dolda mikrofoner och kameror i olika andliga sammanhang som sedan hängs ut på olika hemsidor och sajter ,allt i kampen mot rättvisan att vi ska få välja själva var vi står i tro och livsfilosofi.

Kampen om makt över oss fria själar är stor och vi ska vackert vara tysta och se på medan dessa fullständigt ska skövla bort alla troende i sin väg.Man vill ta ifrån oss rätten att leva som vi vill,man vill krympa oss till små små människor som man sen kan utöva makten på.

Detta beteende från en grupp som får allt mer inflytande i samhället skadar så oerhört många människor i sin väg och det är hög tid att vi tar tillbaka våra rättigheter att tro och leva livet som vi vill, det om något kan ingen annan välja åt oss vad som är rätt för oss.

Våga vara dig själv,våga lita på dom erfarenheter och upplevelser du har och haft detta mina vänner kan ingen annan än vi själva avgöra vad vi sett,hört,upplevt.

Det är en utveckling som är skrämmande när vi inte längre ska få ha vår fria vilja utan vi ska stympas i småbitar .Allt handlar om makt, man har inget som helst intresse i den enskilda människans rättigheter som man så stort propagerar för.Man vill enbart ha herraväldet och styra människor in i osäkerhet,skapa oro och ångest hos dom som funnit sig själva genom tro.

Det är dags att vi agerar och visar våra rättigheter att vara som vi är,vi kan inte göras om för vi har redan våra upplevelser och syner som vittnar om en evighet efter vår fysiska resa.Vad än dessa människogrupper säger så kan dom aldrig förinta en existerande andevärld,man kan håna oss man kan tortera oss men andevärlden den finns och den består hur mycket man än försöker trycka ner oss troende.

Våga tro

Våga vara dig själv

Våga se den evighet som så mången gång visat sig för dig

Våga gå med ljuset och kärleken

Våga stå för din tro

Våga visa din rättighet att leva som du vill

Våga ta tillbaka din trygghet

Våga stå för den sanning som för dig bevisats

Våga leva ditt liv som du känner är rätt

Våga ta tillbaka din rätt som enskild människa,leva ut och vara den du är inom dig då först mår vi bra och detta varken kan eller ska någon annan ta ifrån oss .

Ljuset övervinner alltid mörker och det ser vår andevärld till,rättvisa skipas till slut det kan vi vara helt säkra på så låt oss ta tillbaka livet och evigheten i ljus och kärlek då har vi vunnit mycket Kyss

Anmäl
2012-02-22 08:46 #1 av: Sess1

Tack för de goda orden!

Mjuka tankar till dig Glad

 

Anmäl
2012-02-22 09:13 #2 av: walkinbeauti

Tack Sess detsamma till dig ljus och värme Glad

Anmäl
2012-02-22 16:45 #3 av: stina63

Tack för intressant artikel om att våga, De är något som behöver komma upp till ytan lite mera tror jag,Kyss

Anmäl
2012-02-22 18:14 #4 av: walkinbeauti

Tack Stina ,ja uch vi har blivit så trampad på och bör får vara som vi är i vår rena andes natur .Våga stå upp för det vi tror på då må vi som bäst Kyss

Anmäl
2012-02-26 17:23 #5 av: [Völva]

Hej!

Jag läste ditt brev och tycker att det går åt båda hållen.

" Varje dag möter vi människor som vill göra om oss"

Då har jag en fråga? Jag tvingades gå in i det andliga/trosystem där jag skulle vistas i trots att jag kände att jag inte passade in, uppfyllde villkoren men tvingades hela tiden att ändra på mig för att uppfylla alla villkor som omvärlden ställde på mig. Villkor som jag inte hade erbjudit mig, valt att göra eller trodde på.

Jag har ifrågesatt tron och kom fram till att folk har rätt att utöva sin tro tillsammans med likasinnande eller i ensamhet. Det är reglerad i Regeringsformen. Men att påtvinga folk en tro de själva inte har valt. Då tror jag att häxjakt kan uppstå för att folk blir förbannade för att de blir behandlade som mindre begåvade människor som inte har bett om omvärldens åsikter om vad de ska tro på.

Samtidigt upplever jag när jag har gått ut från denna värld att folk kallar mig sjuk, fel och jag ska förändra mig. Det bryter tycker jag med den andliga världens predikan om fri vilja, kärlek till alla och jakten på inre harmoni.

För min del kan andliga hålla på med sitt, så länge jag slipper bli tvingad till att utöva en tro som har gjort mig och mitt liv till ett dåtida helvete. Om folk trivs och får ut något gott av denna värld. Vad är det för fel på en sådan tro.

Det kanske är det som är häxjakten enligt min mening. Att det finns många andliga utövare som tvingar på sin lära på folk som är antingen svaga eller har en annan uppfattning. Varför inte vänta på de som väljer att gå in i den andliga världen med den fria viljan.

Jag skriver detta av ren respekt för sejten, din tråd och mina uppfattningar. Jag hoppas att du upplever mig som respektfull för din tro och jag hoppas du kan visa min åsikt respekt. Jag menade inte att såra utan att ge ett annat perspektiv på det du skriver. Jag känner igen den åsikten när jag var medlem i den andliga världen. Nu när jag har lämnat den tro så har jag fått andra insikter som inkluderar även denna fråga...

Med vänliga hälsningar

Völva

(Namnet togs när jag var en del av den andliga världen, När jag utgick så tänkte jag inte byta nick. Jag behåller völva för att jag har läst att völvan fick respekt i alla samhällsklasser, därför är det fortfarande min nick - Völva = nordisk kvinnlig shaman)

Anmäl
2012-02-26 17:39 #6 av: [mia-38]

Bra artikel WB! Skrattande

Just dessa rader försöker jag leva efter. Och jag mår bra av att följa de.

Våga tro

Våga vara dig själv

Våga se den evighet som så mången gång visat sig för dig

Våga gå med ljuset och kärleken

Våga stå för din tro

Våga visa din rättighet att leva som du vill

Våga ta tillbaka din trygghet

Våga stå för den sanning som för dig bevisats

Våga leva ditt liv som du känner är rätt


Medarbetare på OF och Cancer.

Anmäl
2012-02-26 17:42 #7 av: walkinbeauti

Tack Mia det handlar om att våga följa det som känns rätt då mår vi som absolut bäst Glad

Anmäl
2012-02-26 17:43 #8 av: [mia-38]

Japp...och det är rätt för mej.
Jag har vågat följa detta mer och mer. Och mår bättre och får bättre självkänsla.
Skrattande

Medarbetare på OF och Cancer.

Anmäl
2012-02-27 15:03 #9 av: lojna

Många tänkvärda ord..Fint skrivet..

Anmäl
2012-02-27 15:04 #10 av: walkinbeauti

Tack lojna Glad

Anmäl
2012-02-27 16:12 #11 av: suddis

Bra skrivet och tänkvärda ord.Glad

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.