Andlighet

Astral Projektion

2013-09-27 04:50 #0 av: Ljuskristallen

Astral Projektion är nåt som många funderar över och kan tycka det verkar väldigt svårt men faktum är att astralreser det gör vi allihop under sömnens gång men vi kan även träna upp dom medvetet under vaket tillstånd förflytta oss i tid och rum.Vi kan besöka vilka platser vi vill under vilka århundraden vi vill.

Har du tänkt på att du kunnat vakna och känt som om du verkligen befunnit dig på en plats,som om du verkligen kunde ta på dom personer som befann sig i din "dröm" där doft,känsla,smak och personer är lika fysisk som när du är vaken då har du vart ute på en astral tripp.

Det som sker är att anden lämnar kroppen och genom ett silversnöre som är fäst vid solar plexus kan anden färdas fritt hur långt och mycket som helst och det här utgör ingen som helst fara mot kroppen tvärtom anden behöver sin frihet att kunna frigöra sig från den fysiska tunga kroppen mellan varven.

Min första resa som jag minns gjorde jag som barn där jag flög över berg som sen visade sig finnas i min guides hemland.Jag var så medveten om vad som pågick att jag en lång lång tid efter var helt övertygad om att jag hade förmågan att flyga och som barn försökte jag ju så klart men fysiskt gick det inte medan anden rätt som det var kunde dra i väg.

Att astralresa är sunt och läkande för anden för tänk dig själv att vara instängd för jämnan i en fysisk kropp som kanske har många krämpor,tankar,känslor och alla upplevelser vi genom livet möter många gånger av traumatisk natur.Så för att hämta kraft,att ladda sina batterier så reser anden fritt mellan världarna men är ändå konstant bunden till kroppen genom det silver snöre som är fäst vid solar plexus.

Det här snöret går aldrig av inte förrän den dagen vi verkligen är klar med jordelivet,det kan inte gå av annars utan det krävs verkligen att nu är kroppen klar då först släpper silver snöret sitt fäste.

Jag ska ta några exempel ur egen erfarenhet både med min tvillingflamma Wolf och med bekanta där dom astralrest hem till mig.

Ett exempel är via ett forum där jag en morgon kände närvaron av en medlem så starkt,hur hon rörde sig i mitt hem och den här personen har aldrig vart hit varken före eller efter.Jag tog upp det nån dag senare med henne och då kunde hon i detalj beskriva hur det såg ut hemma hos mig,hon var så pricksäker i all den tid hon varken före eller efter nån gång satt sin fot i mitt hem.

Hon hörde en mansröst och en kvinnoröst vilket var Wolf och jag som i vanlig ordning babblar på dygnet runt med varandra.Att få läsa hennes rader om hur hon beskrev mitt hem var underbart fantastiskt för hon hade verkligen vart där och kunde med både färg och möblemang beskriva mitt hem.Mitt hem är ganska annorlunda och jag går i en egen stil vilket man inte bara så där prickar in.

En annan resa jag företog själv var hem till Wolf på andra sidan,det är dit jag drar när jag reser iväg och vi umgås och har kul på alla vis.

Den här gången badade vi i en å som ligger i närheten av vårat hem i andevärlden och består av en del sten stora som små.Nu bad jag Wolf han skulle ge mig nån form av bevis efter resan att jag varit där och efter en stund faller jag och slår i min andekropps knä varvid Wolf säger att om ett tag kommer du att ha ett blåmärke på ditt fysiska knä vilket visar du har vart här och mycket riktigt ett blåmärke kom på ett knä jag inte alls gjort mig illa på.

Det här var en vaken medveten resa och den visar så klart på hur vi verkligen förflyttar oss och även den som aldrig hört om astralresor reser under sömnens tillstånd.

Jag är en morgontidig prick och på den här tiden bodde jag i anexet till mina föräldrars gård,en mysig gammal lya i markplan.I vanlig ordning hade jag fönstret öppet med myggnät för att katterna inte skulle smita ut .Fönstret har två lufter och plötsligt ser jag min far stå utanför den delen som inte hade myggnät.

Min första tanke blev att nu har han dött och han sa hej och nånting mer jag inte kan minnas nu och uppfattade honom inte helt sen försvann han efter en god stund och han är inte den som går ut klockan fyra på natten.

Jag sprang snabbt in till mangårdsbyggnaden för att kolla att inget hänt för min tanke var han ville visa han gått över och jag tänkte i stunden inte astralt men där låg både mor och far snarkandes som vanligt så far hade helt enkelt astralrest och han har inte kunskap om detta så det visar att vi både medvetet och omedvetet företar oss astrala resor oavsett vi tror på dom eller inte.

Idag reser jag fritt när helst jag känner sen många år tillbaka,kan stå i en kö i affären eller banken och plötsligt känna hur anden lämnar kroppen och får då snabbt dra tillbaka anden för ibland kan det vara fel tillfälle och man kan undra hur man ser ut i sin min så vissa ställen där måste jag stoppa anden men får min ande som den vill skulle den fara runt för jämnan.

Alla kan träna upp detta både medvetet och omedvetet eftersom vi redan reser under sömnen besitter vi kunskapen att resa astralt,det är inget nytt för anden tvärtom helt naturligt och behövligt för anden behöver sin frihet att röra sig fritt utan vår fysiska tunga kropp.

På andra sidan har vi en andekropp lika fysisk som vår jordiska vilket innebär att under astrala resor kan vi med vår andekropp känna andras,vi kan känna kramar och pussar,vi känner smak och doft.Vi kan sitta till bords och njuta av en god middag med våra nära och kära som vi saknar här.

Det finns inga gränser för vad anden kan göra dom enda gränser som finns säger Wolf är dom gränser vi själva sätter upp men släpper vi dom blockeringarna finns ett enormt och underbart universum att utforska helt utan gränser.

Anmäl
2013-09-28 15:22 #1 av: Wony

Intressant läsning! Har kikat lite på detta förut, men inte riktigt haft tid och ork att sätta mig in i det. Kanske skulle ta och göra ett försök att ta reda på mer nu då! Glad

Anmäl
2013-10-09 22:34 #2 av: Mamiguru

Jag undrar om man kan tugga maten och känna smaken, kan man bli mätt också då?Ballong

Anmäl
2013-12-29 18:17 #3 av: camat

så sant jag flyger nog iväg mycket när jag sover för jag har ganska lätt att resa i vaket tillstånd och jag lägger också märke till dom som hälsar på mig

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.