Healing

Healing

2014-04-28 05:39 #0 av: Twinflamewolf

Helandets gåva är väldigt få förunnat att kunna ge läkning till andra människor.Vi är en kanal mellan andra sidan och här så det är inte vi själva som ger healingen men allt mer ser jag hur många amatörer dyker upp och kallar sig för Healer.

För några år sedan var jag själv inne på det här för vem vill inte kunna hela och hjälpa andra människor? det tror jag dom flesta av oss vill för vi vill alla ska ha möjligheten att få må bra och vara friska.

Men med healing kommer ett ofantligt stort ansvar, ger man sig ut för att vara en healer ska man kunna bota dom mest svåra sjukdomar annars för man sig med en falsk marknadsföring där man inte kan uppnå det resultat som man självklart innerst inne vill.

Jag har mött Shamaner som kan hela och har också blivit befriad från allvarlig sjukdom där lärkare gått bet men dessa personer är väldigt få i antal om man slår ut det på hela jordens befolkning.

Efter långa diskussioner med min mentor Lance i Navajo så står det för mig väldigt klart att så länge jag inte kan bota alla former av sjukdom så ska jag inte heller kalla mig för healer så jag tog för några år sedan steget tillbaka i just den frågan och började fundera på vad jag kan förmedla och vad jag inte kan förmedla vad gäller den helande kraften.

Det här handlar om ett enormt stort ansvar gentemot andra människor för som healer möter man både allvarliga sjukdomar och dom som är betydligt mindre,det kan handla om allt från en öm fot till den mest allvarliga cancer så här måste vi ta vårt ansvar gentemot människor i vår omgivning och inte gå ut med orden jag är healer om jag verkligen inte kan bota allt.

Det finns fåtalet i världen som verkligen bemästrar denna underbara gåva och kunskap,dom är utvalda av andevärlden och syns aldrig via hemsidor utan där är allt så underbart väl planerat att dom som ska övertygas,dom som ska helas dom finner också dessa kunniga healers för att få bot.

Det är ju så vi gör en livsplan och i den planen kan det ingå att man ska möta sjukdom,att man ska kämpa för att andligt växa sig stark.Det finns även med i vissa människors planer att dom ska möta dessa healers som verkligen kan råda bot på den mest hemska sjukdom och det här har vi både läst och hört om,jag har själv erfarenheten av att få riktig hjälp från en kunnig Shaman som verkligen vet vad han gör men han ger sig inte ut där i djungeln och skryter om sin gåva utan honom hittar man genom andra sidan när det är meningen att man ska.

I dag kallar jag mig inte för healer för jag har inte den förmågan att kunna läka alla former av sjukdom även om jag är enbart en kanal så har just jag inte fått den uppgiften så där såg jag mitt ansvar att inte kalla mig för healer när jag inte är.Jag kan linda som så många av oss kan men kan vi inte bota allt ska vi inte kalla oss för healer.

Dom flesta av oss kan ge tillfällig lindring till mindre åkommor men det räcker inte för att kunna ge sig titeln healer och här måste vi andliga ta vårt djupaste ansvar och verkligen kunna leva upp till det vi säger vi kan och är.

Inom Shamanismen får man ofta möta människor som fått otrevliga väsen med sig vilka kan ställa till väldigt stor oreda på många plan både mentalt och fysiskt men när man jobbar med att avlägsna dessa väsen handlar det inte om att bota dom sjukdomar dessa kan orsaka men man kan ge en stor lindring.

Vissa väsen sätter sig så pass fysiskt hos en del människor att cancer kan uppkomma och där ska man genast be en klient att uppsöka vård om man nu inte verkligen besitter den kunskapen och förmågan som är så få förunnat att verkligen kunna läka.

Vi läser ju ofta på hemsidor om att healingen är enbart ett komplement till annan vård och där tar ju healern sitt ansvar i att jag kan inte bota allt men jag kan ge lindring och hjälp på traven.

En verkligt äkta healer behöver inte säga,jag är ett komplement till övrig vård,inte heller behöver han eller hon säga jag får inte ge till barn under åtta år eller gravida för en äkta healer kan råda bot på allt men dom är väldigt få och kan vara svåra att finna eftersom dom lever i det fördolda och aldrig någonsin skryter upp sin gåva.

Jag tycker det är fantastiskt att se hur många som vill kunna heala och hur många som vill ägna sitt liv till olika former av healing men med det kommer det stora ansvaret att det vi ger oss ut för att vara ska vi kunna klara av oavsett vilken form av sjukdom det rör sig om.

Kan vi inte leva upp till det ska vi inte kalla oss för healer,se bara på alla dessa kurser som poppar upp där du på en helg får intyg om att nu är du healer och det är bara inte riktigt klokt med tanke på vilket enormt ansvar det innebär när det kommer till människor med sjukdomar och smärta.

Personligen älskar jag healing och tycker det är en fantastiskt fin gåva som några får men med insikten i hur djupt det är och vilket ansvar det innebär gentemot mina medmänniskor kan jag inte kalla mig för healer,inte så länge jag inte botar alla former av sjukdomar men jag är oerhört tacksam till dom få människor på vår jord som gör så mycket för sina medmänniskor och som verkligen kan råda bot på dom mest svåra sjukdomar där vanliga vården går bet.

All heder till dom underbara ljusbärarna som verkligen kan sin uppgift Hjärta


Anmäl
2014-04-29 13:28 #1 av: Wony

Intressant artikel! Är inte så kunnig inom healing och vad det innebär och handlar om egentligen, men alltid intressant att läsa om sådant man inte läst så mycket om! Glad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.