Astrologi, horoskop, planeter m.m.

Lite gratis spådom

2010-11-10 19:23 #0 av: stina63

Frågade Hur blir min morgondag?

Fick fyra stavar

Din möda och hårda arbete ger frukt och du kan nu slappna av och njuta för en liten stund, kanske en festlig tillställning i hemmet, eller kanske du föredrar att ta det lugnt med din familj, nära och kära. Du har nu nått mål i arbeten och projekt och förtjänar lite semester. Har du en relation kan detta kort visa på att det finns goda förutsättningar för förlovning och giftermål längre fram, en relation med framtidsutsikter, en person som du skulle vilja slå dig till ro med. Kortet har stark anknytning till hemmet, kanske du köper ett nytt hem eller renoverar ditt nuvarande.

De ser ju bra utSkrattande

 

spådom gratis

 

Anmäl
2010-11-10 20:11 #1 av: Chakra

Och jag gjorde det lätt för mig och ställde samma fråga som du TinaGladHur blir min dag imorgon?

 

Sex i svärd symboliserar en resa, antingen på det mentala planet eller på det fysiska planet(då oftast en resa över vatten). Det visar på förändring ifrån en konfliktfylld situation till frihet och lättnad, det finns en lösning och du är på väg mot den. Du lämnar gammalt groll bakom dig och gör dig redo för nya utmaningar, nya händelser.

h*"HjärtaMästarna öppnar bara dörrarna, själva vägen får du gå självHjärta

rak,

men hon hittar på alla möjliga konster.” – Predikaren 7:30

                                                                                                                  

                                                                                                                                                                                              
Anmäl
2010-11-11 11:46 #2 av: stina63

Tog ett i dag också, Det stämmer så väl har så många idér inom mej.

En ny idé föds på det mentala planet och du känner för att agera direkt. Här finns styrka, logik, rättvisa och mental klarhet. Avgörande och viktiga beslut kan vara på tapeten, stora saker på gång, du har kraft medvetenhet med dig. Du är redo att agera på din första impuls/ide som ess i svärd symboliserar

Anmäl
2010-11-12 14:25 #3 av: Anna-Helga
Ditt kort :

Två Bägare


Två Bägare

Två i bägare står för en harmonisk och kärleksfull relation. Det kan också visa på ett kärleksfullt möte eller att vi finner balans och harmoni känslomässigt i oss själva.

Anmäl
2011-04-21 22:58 #4 av: stina63
Tre Mynt

Du är skicklig på det du gör och blir uppskattad av folk runt omkring dig. Du är bra på att samarbeta i grupp och är bra på att kommunicera. Det görs upp planer inför framtida jobb/karriär som kan innebära en kurs eller annan utveckling av dig själv på er arbetsmässigt plan. Nya upplevelser, du kanske får lära dig något nytt, du tar examen och går vidare i yrket. Kortet visar även på befordran. Kärleksmässigt visar detta kort på att en relation står inför en utveckling till att bli djupare och mer seriös. Det kan visa på att sökandet är slut och att man går in i en seriös relation. Kriser blir lösta och relationen utvecklas vidare.
Anmäl
2013-03-07 19:30 #5 av: julklappen

Undrar om du kan säga mig ? Något om min hälsa,jobb,framtid och om min hopplöshet som jag känner när det gäller min älste son Emil?

Anmäl
2013-03-07 20:18 #6 av: Wony

#5 Kika i länken som finns längst ner i första inlägget. Det är en online-spådoms-sida, kan man säga. Det som lagts ut här i olika inlägg är vad respektive person fick upp för något. Glad

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.