Änglakort, tarot och orakelkort

Spå dig gratis

2010-05-15 12:44 #0 av: stina63

Tänkte att vi kunde ha lite spådom här inne på Insidan.

Dra ett kort varje dag se hur dagen blir elle hur dagen har blivet.

Spå dig gratis

Ha en underbar lördag

Anmäl
2010-05-15 12:45 #1 av: stina63

Två Mynt


Två Mynt
 
Mycket på gång, många förändringar i ditt liv, det expanderar och utvecklas, kanske står du inför olika val. Du klarar galant av att ha många bollar i luften samtidigt, du är flexibel och anpassar dig lätt. Du tar inte för allvarligt på saker och ting utan sinnestämningen är lekfull. Arbetsmässigt visar detta kort på att du klarar av din jobbsituation väl även fast det kan vara mycket att hålla reda på, mycket att göra, du balanserar det fint. Kärleksmässigt visar det på en tid av lekfullhet och skoj men kan även visa på en oseriös partner som inte vill ta något beslut angående en seriös kärleksrelation.
Anmäl
2010-05-16 01:00 #2 av: Anna-Helga

Nio i bägare visar på tillfredställelse, man är nöjd och belåten över hur saker och ting blev. Kortet visar också på förnöjelse och självsäkerhet, man är nöjd med sig själv och sin insats. Kärlek till sig själv och andra. En önskan går i uppfyllelse.

Cool

Anmäl
2010-05-16 11:30 #3 av: stina63

SkrattandeStyrkan fick jag upp

Här finns klippan som man alltid kan lita på, som är lugn och trygg i alla situationer. En person som har ett mål den strävar sakta med säker mot och man låter sig inte rubbas i första taget. En inre styrka som är tålmodig, väntar ut striden, låter sig inte triggas igång utan är sansad och självsäker. Kortet visar även på att man försöker uppnå en förbättring hos sig själv, arbetar med sig själv att hålla tillbaka impulser och lust, man försöker se på en situation ut ett större perspektiv, höjer sig över sig själv.

Anmäl
2010-05-16 11:32 #4 av: Anna-Helga

Fem i bägare visar på en inre känslomässig konflikt. I en relation kan detta kort visa på att man inte är nöjd i relationen och man ser mer till det negativa än det positiva. I mitt tycke handlar detta kort mycket om hur man ser på situationen, bilden visar en person som står och gråter över tre utspillda bägare men ser inte åt de två som fortfarande finns där. Chanserna med detta kort finns fortfarande, gråt inte över spilld mjölk, gör ditt bästa för att förändra situationen till det bättre.

Hm, det tål att tänkas på! Obestämd

Kram!

Anmäl
2010-05-16 11:41 #5 av: bluemary

Idag stämde det bra. Det stog att jag måste lära mig att
slappna av från den hårda kontrollen. (tar ju hand om min
man). Så visst stämde det !

Anmäl
2010-05-16 12:06 #6 av: Isa56

Jag fick riddare i mynt

Medveten, realistisk, hårt arbetande, genomtänkt, envis, målmedveten, praktisk ung man. Det kan också stå för Säkerhet med mer tillgångar, trygghet och stabilitet.

(När kommer skatteåterbäringen Flört)

"Om du inte gillar något, ändra det. Om du inte kan ändra det, ändra din attityd. Beklaga dig inte. " Maya Angelou"                                                                 

Anmäl
2010-05-16 12:18 #7 av: [Sharp]
"Ditt kort :

Riddare i Svärd


Riddare i Svärd

En ung man med stark övertygelse att han själv har rätt och vill gärna övertyga andra i sin omgivning vilket kan medföra bråk, hetsiga diskussioner och osämja. Turbulens och snabba händelser följer detta kort och ofta har vi som sagt en annan person inblandad eller så visar det på ditt eget agerande i situationen, du kan i alla fall vänta dig action! Kortet visar på en person som gärna vill ha fram sina egna åsikter och kan vara blind för andra personers känslor."

 

 

Jaaa du...

Anmäl
2010-05-17 14:22 #8 av: stina63

Åtta Stavar


Åtta Stavar
 
Zaaang! Detta kort om något står för aktivitet, snabba händelser, intensitet. Ofta har det med romantik och passion att göra, du kanske blir störtförälskad, eller får ett email, sms eller telefonsamtal ifrån din partner eller beundrare. Arbetsmässigt visar kortet på alla sorters meddelanden, att saken/situationen klaras upp inom kort. Väntar du svar, kan du räkna med det inom kort, oftast positivt om inte korten runtomkring visar annorlunda. Beslut tas i hast och problem är lösta inom kort.
Anmäl
2010-05-17 14:30 #9 av: Hoppfull

Jag fick Kung i Mynt: Företagsam, pålitlig, stödjande, stadig och stabil mogen man med auktoritet. Det står också för stabila beslut, trygg och stabil familjesituation, kontroll samt kontrakt och avtal.

 

Hm, intressant... undrar vad det kan betyda... någon som vill tolka?

Anmäl
2010-05-17 14:55 #10 av: bluemary

Tio bägare:
Familjelycka.-frid och harmoni i relationer och då främst
familj.

Stämde bra !Glad

Anmäl
2010-05-18 12:36 #11 av: Isa56

Idag blev det:

Page i mynt

Att vara praktisk, kunnig, trofast, lojal, framgångsrik, och välmående. Det står också för besked om pengar som tex bidrag.

Skrattande

(Tror fortfarande det är skatteåterbäringen Flört)

"Om du inte gillar något, ändra det. Om du inte kan ändra det, ändra din attityd. Beklaga dig inte. " Maya Angelou"                                                                 

Anmäl
2010-05-18 12:51 #12 av: Anna-Helga

Tre Mynt

Du är skicklig på det du gör och blir uppskattad av folk runt omkring dig. Du är bra på att samarbeta i grupp och är bra på att kommunicera. Det görs upp planer inför framtida jobb/karriär som kan innebära en kurs eller annan utveckling av dig själv på er arbetsmässigt plan. Nya upplevelser, du kanske får lära dig något nytt, du tar examen och går vidare i yrket. Kortet visar även på befordran. Kärleksmässigt visar detta kort på att en relation står inför en utveckling till att bli djupare och mer seriös. Det kan visa på att sökandet är slut och att man går in i en seriös relation. Kriser blir lösta och relationen utvecklas vidare.

Anmäl
2010-09-17 01:12 #13 av: [luneri]

Jag har dragit ett kort varje dag nu i några dagar (från sidan du länkade till), och jag måste säga att det har stämt väldigt braFörvånad

 

Jag är glad att du delade med dig av den sidan:)

 

 

Medarbetare på Konstnärer I Fokus

Anmäl
2010-09-17 01:14 #14 av: stina63

Härligt Luneri visst är det spännade när man märker att det stämer mellanåtKyss

Anmäl
2010-09-17 09:54 #15 av: JILE
Ditt kort :

Kung i Bägare


Kung i Bägare
 
Kung är bägare behärskar elementet vatten totalt. Han har mycket känslor men är också bra på att kontrollera dem. Som alla vattentecken är han romantisk och drömsk. Han är aktoritär och bestämmande men samtidigt känslosam. Han vill gärna ha sin familj runt omkring sig.

 

Ok...får se vad som händer.

 

Anmäl
2010-09-17 10:03 #16 av: Anna-Helga
Ditt kort :

Kung i Mynt


Kung i Mynt

Företagsam, pålitlig, stödjande, stadig och stabil mogen man med auktoritet. Det står också för stabila beslut, trygg och stabil familjesituation, kontroll samt kontrakt och avtal.

Anmäl
2010-09-17 11:24 #17 av: [BigMama]

Åh, jag fick de älskande idag! Fast min andra hälft befinner sig utomlands o kommer inte hem förrän i morrn Rynkar på näsan..

Anmäl
2010-09-17 17:15 #18 av: [Chakra]

Tack Tina!

Roligt att spå sig!

"Lev inte livet för seriöst utan våga ta ut svängarna"

rak,

men hon hittar på alla möjliga konster.” – Predikaren 7:30

                                                                                                                  

                                                                                                                                                                                              
Anmäl
2011-01-15 00:16 #19 av: stina63

sex stavar

Det var en kamp och du vann! Njut av segerns sötma så länge det varar, se bara upp med att blåsa upp ditt ego för mycket, lite ödmjukhet skadar aldrig. Här går allt som på räls för dig och du upplever uppskattning ifrån människor omkring dig, vänner är hjälpsamma och dina relationer blir mer harmoniska. Kortet visar på goda nyheter, framgång och gott självförtroende.

Anmäl
2011-01-15 13:12 #20 av: Skogshumblan

Fem i svärd, inre konflikt, känslomässig stress och mycket tankar.

Intr trevlig mot mig själv eller andra.

Stämde rätt bra:)

Anmäl
2011-01-15 13:14 #21 av: Skogshumblan

Spännande det här. Jag gick tillbaka och fokuserade på vad jag kan/ behöver göra för att komma i rätt balans igen och då kom det här: Sex i bägare står för nostalgi. Att tänka tillbaka på gamla goda tider och minnas människor ifrån svunna tider. Ofta går detta kort tillbaka till barndomen och barndomsminnen. Kortet för med sig en känslomässig frid och harmoni efter den känslomässiga konflikten i feman. Kortet viar ofta på familj och barn, kan också visa på en person som kommer tillbaka in i ens liv.

Anmäl
2011-02-11 12:09 #22 av: stina63

Drog ett kort hur min dag blir fick upp nio myntKyss

Ditt arbete och din möda bär frukt och nu får du tillbaka en hel del av det som du lagt ner i pengar och materiella tillgångar. Det visar på att du går med vinst, plötsliga förändringar som ger dig ytterligare tillgångar. Kortet visar på att du har en framgångsrik affärsidé eller att du blir befordrad, framgång följer dig just nu. Kärleksmässigt visar kortet på att du finner en person som du anser vara "ett kap" eller "den perfekte" personen för just dig. I en relation visar det på goda tider tillsammans där man trivs och utvecklas tillsammans, kanske åker iväg på resa, semester tillsammans

Anmäl
2011-02-11 14:27 #23 av: Hoppfull

Drog ett kort och fick månen Glad Det var så på pricken så jag skrattade för mig själv!

I detta kort finns känslorna, drömmarna men också illusionerna. När detta kommer upp är det något som påverkar en väldigt starkt känslomässigt, själsligt. Känslorna kan vara överväldigande och detta kan leda till grubblerier då man kanske inte riktigt förstår varför man reagerar så starkt. Då är det bra att försöka ta reda på varför man känner som man gör. Här finns en andlig medvetenhet om tidigare liv och framtida. Uttryck dig gärna genom dans, måleri och sång, låt själen få uttrycka sig. Lev i känslan. Detta är et kort för andliga kontakter, kanalisering, seanser eller clairvoyans. Kanske man läser eller skriver något som har med andlig utveckling att göra.

Anmäl
2011-02-28 17:30 #24 av: pia63

10 i svärd...

Stämmer rätt bra tyvärr  Gråter

http://www.hexis.se/drakort.htm

 

Anmäl
2011-02-28 23:32 #25 av: JILE
Ditt kort :

Nio Mynt


Nio Mynt
 
Ditt arbete och din möda bär frukt och nu får du tillbaka en hel del av det som du lagt ner i pengar och materiella tillgångar. Det visar på att du går med vinst, plötsliga förändringar som ger dig ytterligare tillgångar. Kortet visar på att du har en framgångsrik affärsidé eller att du blir befordrad, framgång följer dig just nu. Kärleksmässigt visar kortet på att du finner en person som du anser vara "ett kap" eller "den perfekte" personen för just dig. I en relation visar det på goda tider tillsammans där man trivs och utvecklas tillsammans, kanske åker iväg på resa, semester tillsammans

så spännande...

Anmäl
2011-03-24 07:55 #26 av: janing

puttGlad

Anmäl
2011-03-24 21:10 #27 av: stina63

Tack Janing,,, Tror jag ska dra ett kort till mej.Skrattande

Ess i mynt fick jag- De stämmer ju bra,. Löning i morgon

Nu kommer det mer trygghet och säkerhet in i ditt liv, det kan vara i form av pengar, ett hus, en lägenhet, ett arv, ett jobb, utbildning mm. Du kan nu alltså slappna av och känna att du har stabilitet på det materiella planet. Kärleksmässigt visar detta kort på en ny relation som bygger först och främst på vänskap och värme, en person som du kan lita på och känner dig säker med. Här läggs grunden för en seriös och trygg relation

Anmäl
2011-06-05 22:47 #28 av: stina63

Pager i bägare fick jag. Undrar vad är det för meddelande som väntar mej?

Page i bägare visar ofta på ett känslomässigt barn. Kortet kan också visa på den inre barnet hos dig med vattnets egenskaper. Page i bägare är intutiv och kan känna av undertoner och stömmar och agerar utifrån det. En page kan också visa på ett meddelande och då främst känslomässiga, det kan vara allt från flört till fireri.

Anmäl
2012-11-27 12:26 #29 av: [AnnaRen]

Jag vet att jag är lite sen, men jag fick upp detta kort när jag ställde min fråga som var- Vart kommer jag att få min praktik?

Sju i bägare visar på val och möjligheter. Kortet visar på drömmar och illusioner, att bygga luftslott. Tankarna och fantasierna kanske inte är forankrade i verkligheter utan kommer tillslut att krossas. Detta kort länkat till djävulen och månen som står för illusioner och frestelser

Vad menas med detta igentligen och hur ska jag tolka det?

Anmäl
2012-11-27 16:27 #30 av: [luneri]

En nyfiken fråga, stämmer tarot över internet eller bör man ta det med en klackspark?

Medarbetare på Konstnärer I Fokus

Anmäl
2012-11-30 08:20 #31 av: anise

Obestämd 10 Svärd

Den som frågar får svar brukar man säga..hmm

Tag vara på ditt liv,det går inte i repris

Anmäl
2013-12-05 18:46 #32 av: undrarens

oj blev stora omvälvande saker...man kan ju undra vad meningen som den som gav en detta kort  har för förmåga att visa vilket  kort som gäller just för mig i detta ögonblick och hur länge det är gällande...drog ett ur #29's länk(inre visdom) för att testa.

de borde ju vara någon bakom som drar korten(och sen visas upp på ens skärm) eller funkar det inte så(känns mest logiskt med vem som drar för en)...vad tror ni som "vet" bättre/nått större insikt??

är samtidigt tveksam för vilken tid skulle folk(dom som är bakom kortvalet) kunna veta att man just skulle fråga efter hjälp just då man klickade och veta vad man frågade om...många lever nog i framtiden som håller på med tarotkort eller utger horoskop i veckotidningar och lämnar uppgifter i bokform för varje år , verkar det som.

det kan ju som sagt vara hur mkt som helst betydelser bakom(kopplat) ett kort vad jag tycks ha förstått av den vishet jag har fått av tarot.

finns ju massor med betydelser till ett kort som dras, som kan tänkas vara länkat på nåt konstigt vis till var och en och dessutom hur blir det i kombination med övriga intill-liggande korts värderingar ...de där är nog extra dimension i tarottolkning med hur betydelsefulla kort som ligger nära intill varandra och hur de influerar varandra i tolkningar.

hur anser ni då om man lagt en "speciell stjärna" och "väga" tyngden i tolkningen av mkt stora mängden antalet arkanakort kontra antalet med lilla arkanakort??

"dom" man frågar om ens framtid måste ju "veta" vad  man bör få för råd, gäller ju såväl tarot- som affirmationskort eller vilka kort som helst man gör en "stjärna" av.Funderar

mkt konstigt  och mysko det där att universum(miss/mr/mrs  XXXX) kan "veta" sånt vad som är bra för en eller ger en nya bra spår att tänka på.

man skulle bara veta hur länge som dom råden gäller för en...men iofs sånt går ju also och frågaGlad.

om de sen visade att stämma hinner man kanske aldrig ibland få reda på bara efteranalysera att aha , de va de man inte hann med att inse.Skrattar

världen är nog bra konstig om vem som vet vad om allt möjligt och vad för folk som vet saker om en själv och andra och om sig själva.

Anmäl
2013-12-07 15:23 #33 av: Wony

#32 Jag tror personligen inte att det är någon som sitter och drar korten, det känns liksom alldeles på tok för konstigt.

Jag tror själv att mycket av det hela ligger i att tolka korten, och då kan man komma på saker och ting kring sitt eget liv som man kanske inte har tänkt på innan. Men så har jag ju själv inte något egentligt stort intresse för tarot, ser det väl mest som en kul grej som kan vara lite intressant att resonera kring.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.