OT - Off Topic

OT - Kramp i ryggen

2012-10-28 16:12 #0 av: Pelle Långlös

Lite OT men jag har de senaste veckorna haft ont i ryggen. Nere i svansken. Troligtvis pga träningen jag hade några dagar innan. Det började en aning bli bättre men igår var jag på resande fot hela dagen så jag missade en del värkmediciner samt att jag satt lite snett på bussen. Detta har resulterat att jag har ont igen och den mesta av smärtan sitter nu på höger sida. Suck. Kan jag inte bli bra snart?

Det känns som om jag har en enorm kramp som inte vill släppa taget.

MVH Ylva Blomma
* Bloggen om mitt liv *

Anmäl
2012-10-28 17:45 #1 av: Wony

Det låter inte alls roligt, jag hoppas att du blir bättre snart. Du får se till att ta värkmedicin och sådant. Värk  är aldrig roligt... Mina fötter är ju inte helt bra än, och jag väntar mig inte att de blir det på ett par månader till minst.Obestämd

Anmäl
2012-10-28 18:37 #2 av: Pelle Långlös

Fick massage nyss och det känns skönt men allt värk gick inte bort. Undrar om jag kan få massage på remiss inom ÅHS? Nä det är inte alls roligt när man har värk någonstans.

MVH Ylva Blomma
* Bloggen om mitt liv *

Anmäl
2012-10-28 19:38 #3 av: Wony

Massage brukar ju lindra. Har du någon värmande vetekudde till exempel? Det kanske kan hjälpa också. Jag fick en av sambon i vintras, och den är välanvänd! Glad

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.