Meditation/avslappning

Meditationsgrupp i Lund

2012-11-25 22:59 #0 av: km1209

Jag undrar om det finns fler därute som känner att det hade varit fantastiskt att träffas och meditera ihop? Själv mediterar jag varje dag, men saknar gemenskapen, diskussionerna och fikastunderna som jag hade när jag var med i en meditationsgrupp.

För min del blir det mest intuitiv meditation, att bearbeta det som känns viktigt för stunden och att jobba mycket med energiflöden.

Finns det någon som känner till en bra meditationsgrupp i Lund, eller skulle ha lust att starta en grupp tillsammans med mig?

Anmäl
2012-11-29 23:45 #1 av: PiganX

Låter faktiskt intressant! Nu bor ju jag i Stockholm, och har inte så lätt för att träffa nya, främmande människor. Men jag hoppas att du får napp! Du kan ju kolla inne på Övernaturligt också, kanske finns fler där som är från dina områden som skulle vilja starta en grupp.

Lycka till! Glad

Anmäl
2012-11-30 20:09 #2 av: km1209

Hej!

Har inte fått så många napp, fast jag skrivit på övernaturligt ifokus och ett par andra sajter. Men jag hoppas att det blir en meditationsgrupp så småningom ändå. Du hade gärna fått vara med om du bott lite närmare.

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.