Godmorgon, Goddag, Godkväll

Onsdag 5/12-12

2012-12-05 15:38 #0 av: PiganX

Hej på er! Skulle egentligen ut och göra en del saker idag, men vi är ju totalt insnöade så vi kommer ingenstans. Har inte ens kunnat promenera med Iva idag eftersom snön är så djup att hon håller på att drunkna, så hon har bara fått gå ut och kissa och bajsa lite snabbt. Jobbigt jobbigt, får hoppas att dom plogar snart så man kan röra på sig, har en hel del saker att göra imorgon också som inte är lätt av boka om..

Vad gör ni idag?

 

Anmäl
2012-12-05 16:09 #1 av: Pelle Långlös

Fixade i min lägenhet och hade två kompisar över som hjälpte mig. Sen åkte vi till stan i ovädret. Tog sin lilla tid men det gjorde inget.

MVH Ylva Blomma
* Bloggen om mitt liv *

Anmäl
2012-12-05 16:22 #2 av: Wony

Jag har varit på apoteket för att hämta ut medicin, vilket var lite jobbigt eftersom de byggde om därinne och fick leta runt för att hitta rätt saker. Sedan har jag suttit i telefonen och ringt kundsupporten för ett datorspel, som inte ville fungera. Men det löste sig, så nu tittar jag lite på TV och funderar på vad man ska laga till för middag...

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.