Godmorgon, Goddag, Godkväll

God morgon 24/2

2013-02-24 08:56 #0 av: Wony

God morgon allihopa!

Nu har det, i alla fall där jag bor, börjat töa så smått. Men man vet ju aldrig, det kan bli kallt senare ändå. Men ärligt talat, vore det inte trevligt med lite vår nu? Glad

I övrigt är det tyvärr mulet och grått, men man får göra det bästa av dagen ändå. Det blir kanske bakning för min del. Vad ska ni pyssla med?

Anmäl
2013-02-24 09:23 #1 av: Pelle Långlös

Godmorgon. Idag liksom igår hoppades jag på att få sova länge. Alltså till 11-12 men när jag sedan vaknar och öppnar ögonen så är klockan strax före tio. Blir lika ledsen varje gång.

Idag har jag massor att göra eftersom jag skjutit upp det. Dessutom måste jag fortsätta på min dotters fingervantar. Har ingen motivation här hemma. På avdelningen gick det bra.

Jo våren kan komma men bara om det inte blir slaskigt som det brukar bli när snön och isen sakta smälter.

MVH Ylva Blomma
* Bloggen om mitt liv *

Anmäl
2013-02-24 09:36 #2 av: Wony

Ojdå, jobbigt att inte få sova så länge man vill!

Jag gillar våren när det blir varm fort, så att det mesta av snön försvinner på en gång. I alla fall snön på gatorna. Resten kan få ligga kvar ett tag, men jag vill ha barmark.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.