Drömmar

Drömmar om begravning...

2013-03-02 08:00 #0 av: nillanpillan


Drömde om att min kusins mamma dog hastigt och vi var på begravningen. Vad kan en dröm om begravning betyda?

Anmäl
2013-03-02 08:13 #1 av: [Nåjd]

Dröm om död och begravning brukar symbolisera på nytt födelse att lägga allt det gamla bakom sig och få börja om på nytt.Personer i en dröm brukar symbolisera oss själva och död och begravning handlar om att få börja om på nytt men många misstolkar dom och tror det handlar om verklig död.Samma sak med tex tarot kortet döden ett misstolkat kort till tusen men även det handlar om på nytt födelse att få börja om och lämna gammalt bakom sig.

Just begravning i dröm betyder egen inre oro och stress som efter drömmen kommer att lägga sig så mer harmoni infinner sig i ens liv.Så det är positiva drömmar men tyvärr väldigt misstolkade just för det inne håller död och begravning.

Anmäl
2013-03-02 09:33 #2 av: [GunillaF]

Så brukar jag tolka det också Nåjd.

Vad man även ska fundera på är känslan man har i drömmen. Känner man sig väldigt ledsen, maktlös, befriad, rädd osv i drömmen så speglar det något i dagliga livet.

Anmäl
2013-03-02 11:01 #3 av: nillanpillan


Tack för era svar, stämmer väldigt bra överrens med om hur jag mår nu...

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.