Godmorgon, Goddag, Godkväll

Godmorgon 19/3

2013-03-19 08:06 #0 av: Pelle Långlös

Tisdag och en ledig dag. Idag kommer min mellersta tjej hem till mig. Tänkte att vi skulle åka till stan för att göra något annat förrän gång skull, än att sitta här hemma vid datorn i några timmar.

Men innan hon slutar skolan måste jag diska upp all min disk. Det är en jättestor hög.

MVH Ylva Blomma
* Bloggen om mitt liv *

Anmäl
2013-03-19 14:15 #1 av: [leWolf]

God Dagens i tråden !

En snurrig dag blev det och den som började så bra Skrattarmen ach då så kan det bli roligt är det ändå om än det snurrade till sig där en stund och jag inte riktigt hann med allt och alla.

Ha det så trevligt med dottern Cool

En fortsatt fin dag till er Glad

Anmäl
2013-03-19 16:32 #2 av: Pelle Långlös

Nu har jag kommit hem från en stanresa med dottern. Vi fikade på Pelaren för att sedan gå vidare till lekparken, på vägen dit hamnade vi i leksaksbutiken. Hihi. Sen i en butik som jag gillar men vi kom till slut till lekparken. Men insåg ganska snabbt att jag behövde en toalett. Kaffet jag drack satte fart på min mage så in till Hesburger för att gå på toa. Dottern fick vara kvar ute och leka. När jag kommer ut så ville hon till Hesburger (suck jag som var där sekunden innan ;-) ). Det blev pommes och en läsk. Sen till butiken för att handla en läsk till mig som jag skall ha ikväll. Japp så ligger det till. Hihi.

MVH Ylva Blomma
* Bloggen om mitt liv *

Anmäl
2013-03-19 18:46 #3 av: Wony

God kväll!

Jag har precis kommit hem från min allra första dag på praktiken. Jag var så nervös innan, men åh så bra allt gick! Nu är jag helt slut. Ben och fötter värker, och jag vill bara mysa i soffan hela kvällen nu. Men det kändes direkt när jag kom in på arbetsplatsen att det var ett välkomnande ställe. Kändes tryggt och bra! Glad

Anmäl
2013-03-19 19:44 #4 av: Pelle Långlös

Vad skönt Wony att det kändes bra från första stund. Glad

MVH Ylva Blomma
* Bloggen om mitt liv *

Anmäl
2013-03-19 20:14 #5 av: Wony

Ja precis, det är ju jätteskönt. Däremot är jag hur trött som helst, så det blir nog till att gå och lägga sig i tid ikväll. Behöver min sömn. Glad

Anmäl
2013-03-19 20:20 #6 av: Tarotstollan

Isande kall vind och jag har varit ute och handlat lite mat. Skönt att få sitta inne i värmen och dricka te nu!

Igår gjorde jag ingenting och blev inte klar, så jag fortsätter idag!

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.