Godmorgon, Goddag, Godkväll

God morgon 2/9

2013-09-02 05:41 #0 av: Wony

Då var september här, och med det kommer ju gulnade löv, ideliga höstregn och sjunkande temperaturer. För er som inte alls tycker om värmen under sommaren är detta säkert välkommet!

Vi som lätt blir frusna är nog inte fullt så entusiastiska över regniga, kalla och mörka morgnar... ;-)

Men å andra sidan, nu har man ju giltig anledning att krypa ner i soffan och bara mysa och ta det lugnt, och det är väl inte fel? Det kändes lite tidigt, men igår fick jag ta på varma tofflor och massor med filtar för att inte frysa. Jag spår en lång, kall vinter för min del...

Anmäl
2013-09-02 10:31 #1 av: Ljuskristallen

God förmiddag i tråden !

Ja nu går vi mot kyligare tider men jag trivs som är så varm året runt min mor däremot hon fryser för jämnan oavsett det är 30 grader varmt eller inte så igår fick far ta fram ett extra element som stått på vinden över sommaren för mor beter sig som om det redan är 20 minus både inne och ute redan nu och September bara har börjatSkrattar

Måste vara jobbigt att frysa så men det är även jobbigt att vara så varm som jag är men men man får bara gilla läget och acceptera.

Ha en kalas fin dag på er Cool

Anmäl
2013-09-02 16:23 #2 av: Wony

Ja, jag är väldigt frusen, men jag älskar vintern. Tokigt, jag vet. Skrattar

Men med varma kläder går det mesta bra, det har jag lärt mig. Och filtar...

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.