Godmorgon, Goddag, Godkväll

God dag 23/9

2013-09-23 10:37 #0 av: Wony

Då sitter man här i soffan och känner sig ruggig. Igår kväll kändes förkylningen bättre, varpå jag konstaterade att antingen är allt bra idag, eller värre. Tyvärr blev det värre.

Tyvärr har jag tio timmars arbete att se fram emot. Det går emot allt sunt förnuft, men pengar måste man ju ha. Fast frågan är om det inte blir rejält värre till i morgon istället...

Dricker massor med hett vatten, honung och citron. Mår dock lite illa så får väl se hur det blir.

Anmäl
2013-09-23 12:19 #1 av: Ljuskristallen

God dagens i tråden !

Uch vad trist Wony men hoppas det vänder för dig men det är väl dom tiderna nu när var och varannan blir förkylda.Än peppar peppar har jag klarat mig.

Väntar på att hämta min ena katt hos veterinären,han ligger nedsövd och dom ska ta tandsten så nu lär han vara bra sur på mig ett litet tag men han mår ju bättre om tänderna är rena.

Ha en fortsatt fin dag på er Ler

Anmäl
2013-09-23 14:20 #2 av: Wony

Ja, normalt blir jag sjuk fort, sedan ligger jag halvt borta i ett par dagar och kan knappt äta för det kommer upp illa kvickt. Men nu verkar det vara ett annat förlopp...

Jobbigt för katten men måste vara skönt ändå när det är borta!

Har bunkrat upp på jobbet med grape tonic och kexchoklad, måste nog leta reda på en stol så jag får lite vila också. :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.