Godmorgon, Goddag, Godkväll

12 Oktober God Morgon

2013-10-12 04:08 #0 av: Ljuskristallen

God Morgon på er !

Nu passar jag på att använda min fars dator innan morgontimmarna slår upp sina portar.

Lite obekvämt att behöva gå in till dom för dator så jag får lov att fixa en ny ganska snabbt.

Väntar på deras morgontidning som jag brukar hämta,vill ju inte gamlingarna ska ut i mörkret och stapla runt så för att ta det säkra före det osäkra så gör jag en sväng mot brevlådan med kaffet i högsta hugg,slår mig ner en stund vid fontänen och bara njuter av morgonens underbara energier.

På tal om tidningar och nyheter,läser ni tidningar eller ser på nyheter? jag gör det inte sen herrans många år tillbaka för jag tycker man fyller bara sin ande med en massa elände och skit.

Dessutom kan jag den lilla människan inte påverka alla mord eller krig,brott och annat elände.Jag kan be för det men jag kan knappast stoppa och är av den strängaste åsikten att den skiten ska jag inte fylla mina sinnen med så jag läser inte ens en löpsedel.

Jag är sån som tar så illa vid mig så jag istället mår dåligt av allt elände som pågår där ute så för min egen inre hälsas välmående undviker jag alla former av tidningar och nyheter,har ju inte ens tv men en tidning har jag i alla fall sen jag var barn,Kalle Anka och honom kan jag inte göra mig av med.Så oskyldigt och roligt på alla vis.

Kalle är ju för go,den baseras på en del verklighet men formad i seriens värld så Kalle han är min gulleanka han kan jag lova.

Ha en fin fin dag på er,nu ska jag passa på att göra lite medans jag har tillgång till dator sen blir det ledigt några dagar Blomma

Anmäl
2013-10-12 09:15 #1 av: Wony

God morgon! Jag blev väckt av sambon och hans bror som åkte iväg med bilen. Kommer nog ta en tupplur lite senare.

Jag läser en lokaltidning på jobbet, tycker det står mycket som är bra att veta där. Lokalnyheter, kommunpolitik osv. Det är intressant! Glad

Anmäl
2013-10-12 13:58 #2 av: Farwuq

#0

Tummen upp

Vi är samma andas barn.


Corruptissima re publica plurimae leges.
Värd för Astrologi & Psykologi iFokus.
Medarb. Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland.

Ge mig snabelat NU!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.