Godmorgon, Goddag, Godkväll

God Morgon 27 Januari

2014-01-27 08:05 #0 av: Twinflamewolf

God Morgon 27 Jan!

Då var det Måndag igen och arbetsveckan börjar för många.Några nya funktioner har dykt upp på i fokus och allt såg helt annorlunda ut när man loggade in,kul med lite nytt.

Här har det blåst hela natten men bara fem sex minus men kylan tycks ha gått in så luften i huset känns kall även om alla element är varma.

Fint sparkföre men lite halt så nu gäller broddar och gångstavarna om man vill slippa dratta på lille rumpen.

Ha en fin Måndag på er alla Glad


Anmäl
2014-01-27 08:20 #1 av: Wony

God morgon!

Jo, blir intressant med de nya funktionerna, även om utseendet ger mig värk i ögonen. Blev väldigt svårläst helt plötsligt!

Hur som helst är det en ny dag. Får väl se vad den har att erbjuda, för jag vet ärligt talat inte än. Men det är lite skönt att inte ha något inplanerat! Glad

Anmäl
2014-01-27 10:38 #2 av: Twinflamewolf

Ja den där blå färgen är jag inte förtjust i och det blev lite svårt att läsa men å andra sidan är jag inte för blått över huvud taget men andra kanske tycker den är alla tiders toppen Skrattar

Nu yr snön här så lite mat i magen först sen en skön långpromenad i yrvädret Glad


Anmäl
2014-01-27 13:39 #3 av: Wony

Nä, jag gillar inte färgen alls. Och testen var lättare att läsa i fetstil... Hoppas att de ändre det lite, för som det är nu är det jättejobbigt att läsa.

Har varit ute och gått totalt 6,5km nu, är ganska rejält trött, men ack så nöjd! Så länge man inte stannar är det lätt att gå...

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.