Godmorgon, Goddag, Godkväll

God Morgon 21 Mars

2014-03-21 06:28 #0 av: Twinflamewolf

God Morgon på er !

Hejaligen här har vindarna vint på under natten så en av takpannorna har lossnat och åkt ner så det blir vackert upp på taket och lägga dit den där så det inte regnar in på vinden.Den höll märkligt nog med tanke på hur högt hus jag har Förskräcktänglavakt för takpannor kanske SkämtarSkrattar

Igår skottade jag 2½ decimeter snö och idag har nästan allt försvunnit,ingen ordning alls på våren inte än då i alla fall.Blåser gör det fortfarande men har lugnat ner sig lite.Blött och trist så nu behövs lie värme som torkar upp för nu är det allt bra skitigt där ute.

Fredag och ledigt för dom flesta.

Ha en underbar dag och en skön härlig Helg på er Blomma


Anmäl
2014-03-21 06:49 #1 av: Farwuq

God morgon.

Glad

Corruptissima re publica plurimae leges.
Värd för Astrologi & Psykologi iFokus.
Medarb. Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland.

Ge mig snabelat NU!

Anmäl
2014-03-21 06:50 #2 av: Wony

Oj oj, så mycket blåst! Vi har i och för sig plåttak, så ramlar det loss har vi inget tak alls. Men hittills har det stått emot flera stormar.

Igår skottade jag massor med snö, har inte vågat titta ut ännu. Det blåser och håller på, och jag är inte helt förtjust i sådant väder om jag ska vara helt ärlig. Skämtar

Nu har katterna fått sin frukost, och jag håller just på som bäst att fundera ut vad min frukost ska bli.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.