Annons:

Insidan iFokus

Vad handlar sajten om?

Det här är en sajt som handlar om vår insida, dvs kropp & själ, behandlingsmetoder, healing, vägledning, tips & råd för att må bra eller må bättre, och mycket mer. Det som är viktigt för oss, helt enkelt.

Här finns möjlighet att dela med sig av kunskap och erfarenheter, både positiva och negativa. Man kan dela sorg, glädje, smärta, längtan, eller det som just du vill dela med dig av.

Det finns också möjlighet att tipsa om filmer, böcker, mässor, musik och annat intressant. Inget är för litet eller okänt för att nämnas!

Då och då dyker det upp artiklar, och du som medlem får gärna bidra med idéer och/eller artiklar, det är bara att kontakta någon av oss via PM så ordnar vi det!

Vilka är vi som sköter sajten?

 

Wony - sajtvärd

Jag heter Johanna och är sajtvärd här på Insidan iFokus. Jag älskar djur och natur, och skulle nog aldrig kunna föreställa mig ett liv utan husdjur av något slag! Bortsett från det är jag nyfiken och intresserad av många olika ämnen, allt från matlagning och bakning till historia, böcker och film. För mig är det viktigt att lära sig nya saker, och få ta del av andras åsikter i olika frågor, och tycker att det är spännande att vidga vyerna!

Pelle Långlös - medarbetare

Ylva heter jag, Pelle Långlös blev det för att Pelle Svanslös inte var ledigt. Gillar inte sagan egentligen men jag vill ha något manligt då jag ämnar att byta kön. Jag är född och uppvuxen i en förort till Stockholm men på hösten 2000 flyttade jag till Åland för kärlekens skull. Jag hjälper andra men inte mig själv i alla lägen. Kanske ger ett dåligt intryck men har ni fått lära känna mig så är jag en urmysig person. Vill alla väl.

 

Välkommen hit!

Sajtvärd: Wony

Länka gärna till oss! Använd gärna ovanstående banner!

http://insidan.ifokus.se