Andlighet

Guider & Skyddsänglar - Del 3!

2007-02-27 21:55 #0 av: LottaU

Här kommer några berättelser om hur Guiderna kan ta kontakt!

Här kommer en fortsättning på Guider & Skyddsänglar!

 

 

I den här artikeln så kommer jag berätta om några gånger som jag har fått bevis att dom finns runt omkring oss!

För många år sen, tror det var ca 8 år sen, så satt jag hemma hos min kille! Mådde inte så där jättebra, så jag ville ha något bevis på att någon guide fanns till för mig!

Just när man mår dåligt, så är det lätt att man stänger av och inte märker att dom finns hos en. Man vill bara ha bevis, för att kunna få en bekräftelse, som man behöver måga gånger!

 

Jag satt i vardagsrummet i soffan och sa tyst inom mig, att jag vill ha en bekräftelse att ni finns. Ge mig ett tecken av något slag.

Jag hörde att dom sa att det skulle dom göra. Så jag väntade och väntade, men inget hände. Jag frågade ett flertal gånger och till sist så höll jag på att ge upp.

Jag förstod ingenting varför dom inte visade sig, fast dom lovade, så jag började kika mig omkring, fast jag hade gjort det flera gånger!

Att nämna var att jag satt och rökte!

Efter ett tag, så tittade jag ner på mina byxor och där, där var tecknet. På mina byxor hade det formats en ÄNGEL av aska. Tror det eller ej, för det var en Ängel. Den var gjord av så mycket aska, som inte finns ens på en cigarett!

En fantastisk upplevelse.

Vad kan man lära sig av detta???

Jo, att man ofta söker det som man tror att det ska hända, och på det sättet är det lätt att missa.

Så se er omkring, kanske på ett sätt som ni inte har en tanke på ska hända!

 

 

Kyodai!

Här kommer en till händelse!

Detta var oxå många år sen det hände. Jag satt och spelade mitt dåvarande favoritspel Kyodai på datorn!

Att spela det spelet var min terapi, just då!

Jag bad mina guider, att jag ville ha ett bevis att dom fanns runt omkring mig!

Efter ett tag, så började min hand röra sig snabbt som bara den. Guiden spelade Kyodai genom mig.

Det var en fantastisk känsla och det har aldrig gått så fort någon gång att spela klart spelet. Jag kanske inte behöver tala om, att Guiden slog rekord!!!

Det har aldrig gått så fort som denna gång och jag tror nog inte att någon klarar av att slå detta rekord. Nu kommer jag inte ihåg tiden, men det är egentligen oväsentligt!

 

Fortsättning följer i del 4!!!

 

 

 

 

  

Av: Frejas

Datum för publicering

  • 2007-02-27
Anmäl
2007-05-06 16:02 #1 av: mandymoo

Jag tror att du har så rätt i att när vi som mest ber om att få bevis för att dom finns runt oss. När man känner sig som mest behov av att få bevisen, det är då man stänger av på något sätt, eller man ska kanske säga att man är så koncentrerad på en sak - att få bevisen. På så sätt kanske man till och med missar mycket. För många gånger är det nog inte så stora saker, men just då när man då mår dåligt o vill ha bevisen snabbt o stort så kan det nästan behövas att en elefant stapplar in i rummet så att huset skakar, med en skylt runt halsen - se här har du bevis! *ler*

 

 

Anmäl
2007-05-07 04:05 #2 av: laserowcoach

Jätte roligt att läsa...jag har en fråga. Jag var inskriven på ett forum och en man tog kontakt med mig han sa att han skulle gå till ett medium o hon skulle prata med hans guide...kul ju.

Efter det så sa han många ggr att jag hade så bråttom med allt det kunde han känna...menade med livet. SÅ sant så.

Efter det så fick jag olika tecken, vet ej om jag inbillar mig detta men först mötte jag en tjej hon gav mig sitt visitkort sedan kom nästa dam och det var ett medium från trelleborg, välkänd.

Jag stod och intervjuade folk då skall jag säga. När jag kom hem så ringer syrran att det är hälsomässa i Malmö. 4 tecken enligt mig...Efter en dag tittar jag på visitkortet och så står det MediaExpo...vad säger detta er?

Jag gick till mässan och fick automatisk skrift av ett medium en super go kvinna. Hon tog mig fastän det var stängningsdags och hon kände att hon skulle det.

Hon pratade med min skyddsängel, fick 2 A 4 papper hem.

Min fråga: Är det tecken eller inbillning???

Anmäl
2007-05-07 09:08 #3 av: Perla

Jag skulle vilja skicka frågan tillbaka till dig. Vad får dig att tro´att det skulle kunna vara inbillning?

När man öppnar upp för något, vad det än är, t ex köp av ny bil, så brukar den bil man tänker på dyka upp lite här och där och till sist kanske vi går och köper just den bilen. Det brukar vi inte fundera så mycket över. Man ser helt enkelt det som man inte har sett tidigare för att det inte har varit aktuellt (då hjärnan sorterar bort onödig information). Börjar man att intressera sig för medium, andra sidan, änglar och guider så fungerar det likadant men när det är något som händer som vi uppfattar ligger utanför vår "normala" tankevärld (av inlärda tankemönster) så börjar vi ifrågasätta oss själva.

Detta låter kanske som en oerhört trist och saklig beskrivning av något som vi vill se som en andlig upplevelse men det ena utesluter inte det andra. Även om händelsen är förklarlig kan vår personliga upplevelse av den vara enormt livgivande.

 

Anmäl
2007-05-07 09:10 #4 av: Perla

Lotta

Jag ser fram emot att läsa fortsättningen. :)

Anmäl
2007-05-12 14:43 #5 av: Soffe

Häftigt att din guide gjorde såSkrattandeHur kändes det egentligen? Bara positivt antar jag..

Anmäl
2007-12-26 23:33 #6 av: LottaU

Puttar upp

Anmäl