Healing

Healing - Vad är det?

2007-03-13 23:32 #0 av: LottaU

Vad är healing? Finns det olika slags healingmetoder? Läs och tyck gärna till!

 

Healing

 

Det finns olika sorters Healing, t ex  Reiki, Karuna, Ljus Healing, Kristus Healing, Pendelhealing, Kristallhealing, Zoserhealing, Änglahealing osv. Huvudsaken är att man använder den variant som känns riktig för en själv.

 

Vad är Healing?

 

Enklast kan man säga att man ger energi till en annan person.

EX: Vi ger våra barn Healing varje gång vi blåser på deras sår, vi ger Healing genom en kram till en ledsen person osv. Detta gör vi omedvetet!

Det  som händer när man ger medveten Healing, är individuellt.

Sändaren, kan uppleva stickningar, värme, tryck, kyla, vinddrag m.m. i händerna. Är man känslig kan man även känna obalanser från mottagaren i sin egen kropp.

Mottagaren kan uppleva värme, kyla, trötthet osv. i kroppen. Det är vanligt att den som får Healing fryser. Man kan även få upp bilder, färger, och känslor, och detta gäller båda i behandlingen.

Vad bör man tänka på? m.m.

Det man bör tänka på, är att inte ge av sin egen energi, utan att ta in energi genom kronchakrat, och fungera som en kanal för denna. När man ger Healing, så får man även Healing själv, så känslan av att ge, ska vara lätt och glädjefylld! Tar man av sin egen energi, blir man lätt väldigt trött, och då kan man inte ge det som behövs. Efteråt tackar man för energin, och stänger av flödet. Detta gör man för att markera att sessionen är över, och för att lättare "koppla" på energin nästa gång.

Jag tror nog att alla har healat nångång fast man kanske inte tänker på att det är healing man använder. Tänk på alla gånger som man har tröstat sina barn, blåst på deras sår som dom har fått när dom har ramlat och slagit sig. Det finns mycket som man kan ta upp.

Healingen kan hjälpa till att man får tillbaka sina livsenergier, lindra smärta, djup avslappning m.m.

När man healar kan det även bli en liten kanalisering, man kan få budskap från sina guider.

 

 

 

  Healingen går till på lite olika sätt, allt beror på vad man använder för healingteknik.

 

Reiki - använder man sig av symboler

Zoserhealing - är en lättare avslappningsmassage och man ger healing på akupunkturpunkter och via meridianerna m.m.

Pendelhealing - Pendlar man på olika sätt fram var man t ex. har ont och använder sig även av Pendel för att ge healing

Kristallhealing - Kan göras på olika sätt. Man lägger stenar på olika ställen på kroppen som en hjälp till healingen. Alla stenar har olika betydelser och det finns stenar till olika Chakran. Man kan lägga stenar på Chakrorna för att balansera och stärka upp.

Alla arbetar olika och känner sig fram var man behöver healing eller att den som får healing talar om vad man vill ha hjälp med.

Alla kan uppleva healingen olika. Man kan bli väldigt trött efter en healingbehandling och bör ta det lugnt ett par timmar efter healingen.

Drick mycket vatten och koppla gärna av.

Ibland så får man en utrensning av kroppen, så att man får ont i huvudet efteråt. Även om man är på väg att bli sjuk, så kan healingen sätta igång förloppet. Allt har med utrensning att göra.

Vissa blir väldigt pigga efteråt, så det här helt olika. Men man brukar känna sig avslappnad och lugn till sinnet.

 

Texten är det

Copyright på!!!

//Lotta

 

Relaterade länkar

 

Av: Frejas

Datum för publicering

  • 2007-03-13

Texten är det

Copyright på!!!

 

Anmäl
2007-03-14 14:38 #1 av: ElStar

Jag har provat healing, en väninna och jag var på en mässa och båda provade vi lite olika saker. Tror inte att det annat än en snabbvariant, tog ca 20 min/per. Vilken sort healing hon använde vet jag inte. Bara att jag först var lite trött och frusen i ca 15 min, därefter så känne jag helt klart mer energi i kroppen. Skulle vara intressant att prova igen.

Anmäl
2007-03-14 20:06 #2 av: mandymoo

Jag har provat - fast det var ett tag sen... vet inte vad det var - Frejas hjälp? *Ler*

Jag vet bara att mitt knä låste sig för första gången riktigt ordentligt sen när jag kom hem ... före hade det mest småfastnat... så man kände att det hakade till lite... unde healingen så var det just det knät som kom upp att jag hade problem med..  Sen efter att låsningen släppt så slapp jag dom här små hakningarna jätte länge.... men sen satte det igång igen o det var det knät jag opererade för ett år sen *ler*

Skulle gärna prova igen.

Anmäl
2007-03-26 13:58 #3 av: MariaJ

Mycket intressant artikel.

Tack för en fin sajt här på Insidan. Skrattande

Vänligen MariaJ :-)

 

Redigerat av mandymoo kl 13.16 2007-03-26

Carpe Diem

Maria Johnsson

Reikimaster/lärare, kursledare och mässarrangör

Anmäl
2007-03-26 22:05 #4 av: LottaU

Är det någon/några som vill att jag ska skriva mer om healing, guider m.m.?

Eller är det något annat inom området som ni vill att jag ska skriva en artikel om?

Anmäl
2007-03-27 02:09 #5 av: mandymoo

Ja nu är ju jag en vetgirig person o jag skulle vilja läsa mer om guider mer om healing.... ja om allt. Om att vara medium...

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.