Andlighet

Andliga Guider

2014-03-21 05:50 #0 av: Twinflamewolf

Den här artikeln skrev jag 2011 för Övernaturligt i fokus men eftersom många hör av sig och frågar om just guiderna tycker jag att artikeln blir aktuell på nytt och publicerar den även här inne.

Ofta läser vi frågor om våra andliga Guider, många undrar kan jag få kontakt med just min Guide? Visst kan vi det för dessa Guider är inga främmande själar för oss utan har funnits med oss under hela livet och även på andra sidan innan vi gör vår inkarnation.

Det finns flera olika Guider och alla har vi en huvudguide det är denna som alltid finns med oss under hela jordelivet. Under livets gång kan även andra hjälpare slå följe med oss beroende på vad vi behöver lära och erfara. Vaje Guide har sin uppgift och det finns en uppsjö av kunskap på andra sidan.

Vi kanske ska inrikta oss på healing en period, gå kurser och lära oss om detta då är det Healing Guider som brukar slå följe med oss. Eller vi kanske ska utbilda oss i något annat ämne då finns Guider även för det området. Det finns hjälpare för alla områden oavsett vi vandrar en andlig bana eller något helt annat.

Huvudguiden är en själ vi spenderat mycket tid med och vi har tillsammans gjort upp en livsplan för kommande liv och inkarnation. Dessa själar känner oss väldigt bra och dom vet vår absolut innersta kärna och dömer oss aldrig om vi kliver fel i livet tvärtom så stöttar dom oss och ger råd när vi behöver.

Ingen Guide tvingar sig på oss om vi själva inte vill utan dom har fullaste respekt för hur vi känner och lever men finns ändå ständigt vid vår sida om än dom inte syns och märks.

En del av oss har haft Guiders närvaro sedan barnsben medans andra upptäcker dom först i vuxen ålder sen finns dom som går genom livet och aldrig någonsin varken vet om sin huvud Guide eller känner av denna men dom finns där i alla fall, osvikligt stöttar dom varje steg vi tar.

Många gånger tillhör vi samma själsgrupp som vår Guide och en själsgrupp består ofta av c:a 8 själar vilka också kallas för själsfränder. Själsfränder inkarnerar ofta samtidigt men en del av gruppen brukar finnas kvar på andra sidan för att agera Guide åt någon ur själsgruppen.Inte alla tillhör själsgrupper utan vi är helt enkelt olika i hur vi spenderar vår tid på andra sidan och i jordelivet.Men en Guide det har vi alla med oss oavsett vilken tro eller icke tro man valt att leva efter.

Precis som i jordelivet är andra sidans invånare individuella och därför har det planerats perfekt in i minsta detalj vem som är mest lämpad som Guide för oss. Det är inte  enbart själsfränder som blir Guider till oss men vanligt förekommande.

Sen har vi tvillingsjälen,många säger dom mött sin tvillingsjäl/flamma/låga kärt barn har många namn. Även här sker ofta att vår tvilling blir en andlig Guide.Tvillingen är den själ vi skapades samtidigt som, tvillingen finns bara två av medans själsfränderna är fler, där sker inkarnation mer sällan än när det kommer till själsfränderna. Tvillingen är en del av oss , fast vi är två olika själar har vi ett band som aldrig någonsins kan brytas en kärlek som alltid består i evighet  inkarnation efter inkarnation. Det förekommer också att vi möter tvillingen i jordelivet men inte alls lika vanligt som med själsfränderna.

Jag och min Guide är tvilling och vi har valt att Guida varandra genom livet och vi tillhör ingen själsgrupp. Många säger som så att en anhörig inte kan bli Guide men det köper inte jag allt är så individuellt och hänger ihop med den livsplan vi en gång gjort för vårt liv. Jag vet fler som har både mormödrar, farmödrar farföräldrar och föräldrar vid sin sida så allt är möjligt och allt är individuellt för hur vi väljer våra liv.

Att komma i kontakt med sina Guider är jag övertygad om att vi alla kan, faktum är att vi under hela vårt fysiska liv kommunicerat omedvetet med dom och ju äldre vi blir ju mer präglad blir vi av livet och då blockerar vi lätt den naturliga kommunikation som finns från det att vi föds.

Vi kan alltid träna upp detta genom kurser eller meditation,genom böcker tips och råd från olika håll men vad vi ofta inte tänker på är att kommunikationen finns men vi vågar ofta inte lita på det vi får till oss och viftar bort det snabbt, då kan kurser böcker och olika råd från andra som redan har sin kommunikation vara till stor hjälp.

För att kunna släppa in sin Guide ska man själv känna sig bekväm med att ha denna i sin närhet, våga ha förtroende för Guiden då dom endast kommer till oss med kärlek och värme.Dessa själar är dom vi absolut kan lita på i alla väder och vindar, vad vi än utsätts för finns dom alltid kvar och vänder oss aldrig någonsin ryggen.

En del av oss väljer att jobba med Änglarna men även dom personerna har sina andliga Guider vid sin sida. Oavsett vi har en Guide eller fler så finns alltid huvud Guiden vid vår sida och vi kan när som helst prata med dom även om vi tycker vi inte får svar tillbaka så hör dom oss. Jag brukar tipsa dom som vill ha kontakt med sin Guide att börja prata med dom om allt mellan himmel och jord. Efter en tid kommer man att känna deras närvaro och där börjar kommunikationen att öppna upp. Med lite träning kan alla finna sina andliga vägledare/Guider.

Allt gott till er i ljus !

© Twinflamewolf 


Anmäl
2014-03-21 06:46 #1 av: Wony

Oj, vilken intressant artikel! Mycket som man inte kände till innan. 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.