Godmorgon, Goddag, Godkväll

Lördag 16/2-13

2013-02-16 16:40 #0 av: PiganX

Hej på er underbara medlemmar, jag har saknat er! Glad Jag måste börja med att be om ursäkt eftersom jag inte alls varit aktiv här senaste tiden. Det beror delvis på hundarna och skolan, och dessutom har jag haft besök här nu i en vecka. Men nu lovar jag att bättra mig! 

Jag sov 14 timmar inatt, och det behövdes verkligen. Känner dock att jag kanske börjar bli sjuk, har haft lite ont i halsen senaste dagarna. Får hoppas att det försvinner snart! 

Vad har ni haft för er idag? Vad händer ikväll? 

Kram på er, och ha en trevlig helg! 

Anmäl
2013-02-16 16:45 #1 av: Wony

Vi har nog fullt upp, allihopa. I alla fall då och då! Synd bara att du känner dig sjuk, det är ju aldrig roligt...

Jag sitter ensam hemma eftersom sambon är bortrest med sina vänner. Bakade en sockerkaka förut som blev misslyckad, blev som lera, fast stelnad, i konsistensen. Den åkte rakt ner i soptunnan.

Ikväll ska jag nog se på film, antingen något på TV eller om jag hittar någon bra film i bokhyllan. Det beror nog lite på vilket humör jag är på framåt kvällen. 

Anmäl
2013-02-16 17:29 #2 av: PiganX

Ja det har du rätt i! Jo, det är lite synd men jag får hoppas att det går över snart. Glad 

Tråkigt att du är ensam, men det kan iofs vara lite skönt ibland också. Dessutom behöver man få sakna varann lite då och då. Hoppas att du får en trevlig kväll! 

Anmäl
2013-02-16 17:58 #3 av: Wony

Jo, det är faktiskt rätt ensamt. På senare tid har sambon varit borta nästan alla helger, och i princip hela den här veckan. Det är tungt att somna om kvällarna, jag tycker inte alls om mörkret när jag är ensam. 

Men när han kommer hem på söndag, då är det slut med alla resor, i alla fall för stunden. På ett sätt värdesätter nog både han och jag lite ensamtid, men till slut blir det ju lite mycket ändå.

Jag har precis gjort en omgång ryska kyssar som gräddas i ugnen, och försöker nu hitta på något att göra med äggulorna som blev över...

Anmäl
2013-02-17 19:10 #4 av: Pelle Långlös

Oj denna tråd har jag missat. Fast å andra sidan var jag utan dator i ett dygn. Höll på att defragga den och det tar ju sin lilla tid. Hehe.

Igår var jag hemma och gjorde inte så mycket.
Idag har jag varit hemma idag med. Sovit mest hela dagen. Men jag kom äntligen för mig att diska, ta ut soporna och duschat. Tror jag har feber igen. Har dessvärre ingen termometer så jag kan inte kolla. Tog en Panadol så nu känns det bättre. INte undra på att jag inte orkat göra så mycket i helgen.

MVH Ylva Blomma
* Bloggen om mitt liv *

Anmäl
2013-02-17 19:12 #5 av: PiganX

#4 Krya på dig Ylva! 

Anmäl
2013-02-17 19:14 #6 av: Pelle Långlös

Tack. Men jag vet inte varför jag fått feber igen. INte så mycket men en liten höjning får mig i gungning.

MVH Ylva Blomma
* Bloggen om mitt liv *

Anmäl